Хакфът на Белгия Кевин де Бройне беше избран за най-добър

...
Хакфът на Белгия Кевин де Бройне беше избран за най-добър
Коментари Харесай

Де Бройне: Такъв шанс идва веднъж в живота

Хакфът на Белгия Кевин де Бройне беше определен за най-хубав футболист в мача против Бразилия от 1/4-финалите на Мондиал 2018. Той означи втория гол за триумфа с 2:1, който обезпечи място на " алените дяволи " измежду четирите най-хубави тима на планетата.

" Рискувахме и променихме тактиката си. Оставихме Ромелу Лукаку самичък напред, тъй като знаехме, че и самичък може да си основава положения. През първото полувреме имахме много такива. След почивката мачът беше друг. Бразилия стартира да нападна доста повече. Това беше тестване за нашия темперамент, само че се борихме през всичките 90 минути и успяхме ", показа Де Бройне.

" Бъдещият ни противник Франция е необикновен тим. На полуфинал на международно състезание не можеш да срещнеш слаб противник. На това равнище разликата сред обособените отбори е минимална. Ще създадем всичко по силите си, с цел да победим. Ако Франция ни надиграе, ще ги поздравим ", сподели още звездата на Манчестър Сити.

" Фактът, че сме в топ 4 на света, доста ни радва. Но когато стигнеш до полуфинал, искаш и купата. Такъв късмет идва един път в живота, нека съумеем да го използваме ", добави Де Бройне.
Мондиал 2018 1/4 кръг, петък 6 юли  Бразилия 1:2краен резулат  Белгия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР