Хакерите от иранската групировка Father's Justice продължават да публикуват в

...
Хакерите от иранската групировка Father's Justice продължават да публикуват в
Коментари Харесай

Хакери публикуваха списък на 600 служители от албанските тайни служби

Хакерите от иранската формация „ Father's Justice ” не престават да разгласяват в платформата Телеграф данни, откраднати при офанзивите против държавните системи на Албания .

Този път те оповестиха лист с имена, електронни адреси и телефонни номера на към 600 чиновници на албанската загадка работа ШИШ. По-рано бяха разгласили данните на ръководителя на службата Хелидон Бендо, измежду които и датите на влизане и излизане от страната.

Независимо от изказванията на управляващите, че не са съумели да получат значими данни от държавните системи, които нападнаха на 15 юли, и тези на Министерството на вътрешните работи, в това число системата TIMS на граничната полиция, вечерта на 9 септември, хакерите постоянно пускат данни, фотоси и видеозаписи от полицейски камери.

Те разгласиха известия от имейлите на министри, имена на 105 000 албански жители, обвинени в незаконна активност, хиляди телефонни номера на албански жители, име и фамилия, както и номера на персонални карти, а преди два дни и лист на транспортните средства, номер на шаси и мотор, марка на автомобила, регистрационен номер, име и фамилия на притежателите и домакински адрес.

Групата неотдавна разгласява данни за премиера Еди Рама , в това число неговите пътувания отвън страната с чартърни полети, което провокира остри реакции и обвинявания от опозицията, която го упрекна, че е похарчил 19 милиона евро за 127 самолетни пътувания.

Отхвърляйки обвиняванията, Рама разгласи, че Сали Бериша като тогавашен министър председател е похарчил 251 365 леки за въздушен превоз през 2010 година, а през 2021 година е похарчил 64 972 леки. Той добави, че заплаща частните си пътувания със лични средства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР