Хакери задигнаха криптовалути на стойност от 600 милиона долара от

...
Хакери задигнаха криптовалути на стойност от 600 милиона долара от
Коментари Харесай

Хакери ужилили Poly Network с почти 600 млн. долара в криптовалута

Хакери отмъкнаха криптовалути на стойност от 600 милиона $ от цифровата платформа Poly Network, най -големия обир в историята на децентрализирани финансови платформи.

Платформата разгласява информация за грабежа в Tуитър, давайки детайлности за цифровите портфейли, на които твърди, че са преведени парите, и прикани потребителите да не одобряват криптовалути от тези адреси.
 Кибератака блокира верига супермаркети в Швеция Кибератака блокира верига супермаркети в Швеция
Една от най-големите вериги супермаркети в Швеция съобщи в събота, че би трябвало краткотрайно да затвори към 800 магазина в цялата страна, сле...

По време на кражбата цената на откраднатите криптовалути е била съгласно The Block.

Грабежът е измежду най-големите в историята на децентрализираните платформи за финансови транзакции в криптовалути, надминавайки хакерската офанзива против основаната в Токио платформа Coincheck през 2018 година, когато бяха откраднати биткойни за 530 милиона $.

Платформата Mt.Gox изгоря през 2014 година след кражба, при която към половин милиард $ в биткойни също „ се изпариха “.

От Poly Network са откраднати повече пари, в сравнение с са откраднати при всички сходни кражби в този бранш сред януари и юли тази година и тази сума нараства до рекордните 464 милиона $, съгласно отчет на CipherTrace.
 Кибератака против банковия бранш в Германия Кибератака против банковия бранш в Германия
Банковият бранш и сериозната инфраструктура в Германия са станали обект на солидна хакерска атака. Това оповестява „ Билд “, позов...

Децентрализираните финансови платформи разрешават продан на криптовалути, предоставени от банките и фондовите тържища. Застъпниците на тази скица настояват, че технологията „ демократизира “ достъпа до финансови услуги, до момента в който критиците акцентират, че в огромна степен тя е нерегулирана и уязвима за хакерски офанзиви и обири заради софтуерни „ дупки “ и недостатъци.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР