Хакери пържат“ върховния водач в огъня на ада, по държавната

...
Хакери пържат“ върховния водач в огъня на ада, по държавната
Коментари Харесай

Удар срещу аятолах Али Хаменеи, протестите в Иран може да лишат Русия от важен съюзник

Хакери „ пържат “ висшия лидер в огъня на пъкъла, по държавната телевизия унизиха  диктатора

Протестите в Иран не стопират към този момент близо месец, а се трансферират и в нови пространства. Снощи бе хакната държавната телевизия. Точно в 21:33 иранско време, когато вървяха новините, при започване на които се излъчваше какви значими неща е изрекъл този ден висшият лидер аятолах Али Хаменеи, главният компютър в малкия екран бе хакнат, а на екрана се появи видеото, което се вижда по-долу.

В горната част е самият Хаменеи с обрисувана в лицето му цел, който гори в огъня на пъкъла. Жълтите букви до него изписват „ Лъже овчар “. А изпод са фотосите на починали иранки, над които е лозунгът, трансформирал се в лозунг на сегашните митингите - „ Жени, живот, независимост “.

Този път, за разлика от преди, митингите не просто нямат желание да стопират, а са ориентирани срещу самата политическа система на ислямската република. Което е към този момент задоволително съществено за нея. Интересно е дали диктатурата, която така и така от дълго време се е понапукала, ще устои или ще се разпадне, което би лишило Русия от значим съдружник.

Новината за тв случая се появи в страницата на персийската работа на Би Би Си: .
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР