Хакери атакуваха руски телевизии в Деня на победата, съобщава британското

...
Хакери атакуваха руски телевизии в Деня на победата, съобщава британското
Коментари Харесай

Хакнаха руски тв, Митрофанова на МОЧА, Путин – кратък

Хакери нападнаха съветски малките екрани в Деня на успеха, оповестява английското издание „Дейли мейл“. Малко преди началото на военния церемониал във връзка 9 май на екрана се появи надпис: „Кръвта на хиляди украинци и стотиците техни деца е по ръцете ви“.


„Не на войната“ и предизвестие към зрителите, че „телевизиите и управляващите лъжат“ можеше да се прочете и в програмата на разнообразни канали, в това число на тези за деца.

Хакерската офанзива засегна и консуматори на мобилни оператори.

Междувременно, изтупана в алено, съветската посланичка в София Елеонора Митрофанова качи стълбите на МОЧА и разгласи:

Виждаме по какъв начин неонацизмът подвига глава в редица европейски страни. Нашият заветен дълг пред хората, дали живота си в битката против хитлеристка Германия, а това е повече от 30 милиона души, е да не се допусне втората вълна на кафявата чума. Прекалено е висока цената, която сме платили преди 77 години.

Наблюдаваме невиждана в своя мащаб акция по пренаписването на историята. Агресорите и жертвите си разменят местата. И към този момент се оказва, че Съветският съюз e бил атакуван от сякаш мирната и безобидна Германия.

Паметта за ужасите на нацизма, за проектите на Хитлер, за изтребване на цели страни и нации, за престъпността, за нацистката идеология се заличават в публичното схващане. Забранява се всичко, което би могло да опише истината.

Путин пък бе надалеч по-кратък на обичайния церемониал в Москва.

Той сподели:

Русия няма в никакъв случай да се откаже от уважението към всички нации и култури, само че Западът реши да анулира това. Западът зачерта мъжеството и смелостта на тези, които извоюваха успеха над фашизма.

НАТО не пожела да ни чуе. Тя имаше напълно други проекти и се приготвяше да нападне Крим. НАТО стартира да присвоява прилежащите към нас територии, покрай нашите граници. Всичко говореше за това, че конфликтът с неонацистите ще бъде неминуем.

Руският дипломат Сергей Андреев във Варшава пък беше полят с алена багра, до момента в който полагаше венец на гробницата на руските бойци, оповестява РИА Новости.

След офанзивата той напусна мястото, съпроводен от полиция.

Според изданието офанзивата е осъществена от украинци, които стачкуват против съветската инвазия в родината им.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР