ХАГА, Холандия (АП) — Холандската футболна звезда Куинси Промес, който

...
ХАГА, Холандия (АП) — Холандската футболна звезда Куинси Промес, който
Коментари Харесай

Съобщава се, че футболната звезда Куинси Промес е бил арестуван в Дубай по искане на холандските прокурори

ХАГА, Холандия (АП) — Холандската футболна звезда Куинси Промес, който беше наказан задочно предишния месец от съд в Амстердам за присъединяване в контрабанда на кокаин и наказан на шест години затвор, се оповестява, че е бил задържан от управляващите в Дубай по искане на холандските прокурори, които ще желаят екстрадицията му.

Прокурорите не потвърдиха името на Промес, само че споделиха в изказване че в Дубай е задържан 32-годишен мъж, който живее в Москва. 32-годишният Промес живее в съветската столица, където играе за Спартак Москва. Холандските прокурори рядко издават имената на обвинените по наказателни каузи.

„ Арестът е осъществен въз основа на алено съобщение, издадено от Холандия. Холандия ще изиска изгонването на мъжа “, споделиха от прокуратурата в Амстердам.

Червеното уведомление е световно искане, основано на заповед за арест или правосъдно предписание, за правоприлагащите органи да открият и краткотрайно да арестуват лице, очакващо изгонване, предаване или сходно правно деяние, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР