Хаджидимово. Не бъдете като нашата еврокомисарка, която забрави за родното

...
Хаджидимово. Не бъдете като нашата еврокомисарка, която забрави за родното
Коментари Харесай

Хаджидимово с призив към кандидатите на БСП: Не бъдете като нашата еврокомисарка Габриел, която забрави за родното си място

Хаджидимово. Не бъдете като нашата еврокомисарка, която не помни за родното си Хаджидимово! Работете за дребните обитаеми места. Тя приказва за суперкомпютри и цифровизация, а помни ли болките и проблемите на хората от Хаджидимово? ”. С тези думи се обърнаха жителите на Хаджидимово към претендентите за евродепутати от Българска социалистическа партия за България Петър Витанов и Иван Кръстев, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
На въпроса какво би трябвало да се направи, с цел да се проведат почтени избори и да се попречи на ръководещите да ги манипулират, Петър Витанов съобщи, че главният метод да се победи машината на ГЕРБ е като се гласоподава всеобщо на 26-ти май. „ Те манипулират изборния развой. Срещу нас работи цялата държавна администраця и единственият метод за противопоставяне е всеобщото гласоподаване. Само когато всички излязат да гласоподават на 26-ти май, няма по какъв начин да фалшифицират публичното неодобрение ", сподели той.
Иван Кръстев акцентира, че доста се приказва и написа какви са измеренията на вредите, които това правителствто на ГЕРБ е нанесло на България и българския поданик. По думите му ние не сме в естествена политическа конюнктура, тъй като тя значи съзстезание на претенденти, на хрумвания. " Без по никакъв метод да атакувам претендентите за евродепутати на другите политически сили, че нямат български имена или че в нашата листа на второ място е Петър Витанов, а в листата на Движение за права и свободи е господин Пеевски, който сигурно е по- прочут от него считам, че това което ние, от Българска социалистическа партия, предгламе през днешния ден и като визия, и като претенденти е най- положителното, което можем да предложим на българското общество ", сподели още Иван Кръстев.
Жителите на Хаджидимово споделиха мнение, че страната би трябвало да се ръководи посредством законите, а не както ръководещите го правят- като раздават пари на избрани кръгове. „ Искаме в Брюксел да се знае за Хаджидимово, а не като нашата Габриел- да се срами от нас “, споделиха още те.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР