Хабиб Нурмагомедов защити шампионския си пояс в средна категория, след

...
Хабиб Нурмагомедов защити шампионския си пояс в средна категория, след
Коментари Харесай

Хабиб победи Конър, меле беляза края на мача в Лас Вегас

 Битката на годината в UFC Хабиб против Макгрегър онлайн по MAX Sport 2 и на live.a1.bg
Хабиб Нурмагомедов отбрани шампионския си пояс в междинна категория, откакто победи Конър Макгрегър след отричане в огромния мач на UFC 229, който се организира при голям интерес в Лас Вегас.

Руснакът остава непобеден в осмоъгълника и към този момент има 27 победи от 27 мача. Макгрегър записа четвърта загуба, откакто не устоя на непрестанните офанзиви на противника си и в средата на четвърти рунд бе притиснат доста тежко на земята. Хабиб съумя да обърне ирландеца по стомах и го хвана в задушаваща хватка, което принуди Конър да се съобщи.

Това обаче не бе всичко в този мач, а най-интересното занапред предстоеше. След края на мача Хабиб прескочи загражденията и атакува човек от щаба на Макгрегър.

Враждата сред двамата датира отпреди няколко месеца, когато Макгрегър и негови другари нападнаха рейса, в който се возеше Нурмагомедов в Бруклин. След дейностите на Хабиб на кръга настана цялостен безпорядък за няколко минути, човек от щаба на Нурмагомедов даже атакува към момента възстановяващия от задушаването Макглегър.

Наложи се защитата и полицията да се намеси и да изведе двамата от залата с кордон. Церемония по награждаването не бе извършена и Хабиб не получи шампионския пояс, като следва да се разбере дали ще има наказване за руснака поради дейностите му след мача. Трима души от обкръжението му пък са били задържани за присъединяване си в мелето.

Едно е несъмнено - Хабиб постъпи грозно и с дейностите си помрачи другояче превъзходната си победа над Макгрегър.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР