Хабиб Нурмагомедов се завръща в клетката на UFC за поредния

...
Хабиб Нурмагомедов се завръща в клетката на UFC за поредния
Коментари Харесай

Екипът на Хабиб: Орелът отново ще кацне в Бруклин - slava.bg

Хабиб Нурмагомедов се завръща в клетката на UFC за следващия си пердах, откакто мениджърът му сподели подписан контракт за среща с Тони Фъргюсън.

Така дълго чаканият конфликт на двамата ще се случи на 18 април в Бруклин, откакто четири пъти до момента мач сред тях бе съвсем пред договаряне, само че пропадаше, предава Dir.bg.

Според специалистите, това са двамата най-хубави бойци в UFC и срещата сред тях бе наложително да се случи.

"Орелът още веднъж ще кацне в Бруклин, това ще е за почитателите и за историята ", написаха от екипа на Хабиб в обществените мрежи след новината. Прякорът на първенеца от Дагестан е Орела.

Фъргюсън се чака през днешния ден да удостовери от негова страна, само че и той желае багра. Неговият баланс в UFC е 14 победи и 1 проваляне, до момента в който Нурмагомедов е непобеден (12-0 в UFC и 28-0 общо).

"Мога да се удрям и в Лас Вегас през март, хората на Фъргюсън предложиха и това - изясни Хабиб. - Но от там първо би трябвало да ми се извинят и да ми върнат парите за наказването след мача с Макгрегър. Ако ли не - ще се забележим в Бруклин на 18 април. Казах, че ми остават още два-три огромни мача. Този е един от тях. "

Тогава боецът бе дисквалифициран за 9 месеца, откакто напусна клетката и нападна хора от щаба на Конър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР