Хабиб Нурмагомедов може да се е целил в Дилън Данис

...
Хабиб Нурмагомедов може да се е целил в Дилън Данис
Коментари Харесай

Хабиб бил на косъм да уцели Леонардо Ди Каприо със скока си извън клетката

Хабиб Нурмагомедов може да се е целил в Дилън Данис по време на хаоса след успеха му в UFC 229, само че той е бил на косъм да се стовари с цялостна мощ върху носителя на Оскар - Леонардо Ди Каприо.

Цялата обстановка се разпростра единствено секунди откакто “Орела” победи Конър Макгрегър посредством задушаване през предишния октомври. Почти незабавно откакто Нурмагомедов завоюва дуела, той прескочи клетката и потегли след съотборника на Макгрегър, който беше в ъгъла на ирландеца. В момента, в който непобеденият първенец на UFC скочи от клетката в тълпата избухна голямо меле.

Оказва се, че когато Хабиб е направил скока, той едвам не се е приземил върху един от най-известните артисти на нашето време, който е гледал боевете от първите редове. Освен Леонардо, там е имало и други холивудски звезди.

“Честно казано, аз не разпознах никого с изключение на Леонардо Ди Каприо ", сподели Нурмагомедов пред съветски медии за звездите, които седяли на първия ред, когато се случило всичко. „ Леонардо е огромен почитател на бойните изкуства. Той ми сподели, че е стоял на пет метра от нас и съм бил близо да се приземя върху него.”

Нурмагомедов схванал за това, че е бил на косъм да падне върху Ди Каприо когато преди няколко месеца двамата се срещнали в Париж се снимали дружно.
View this post on Instagram
He knows about @ufc more than me. @leonardodicaprio #выжившие

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Nov 30, 2018 at 9:03am PST
" Той е елементарен човек, само че беше изненадващо за мен, когато хората пристигнаха при него за фотография и той сподели: " Не върша фотоси.” Попитах за какво и той сподели, че не е допустимо да направи всички щастливи. Каза, че не отхвърля фотоси единствено на деца. При всички останали не е допустимо. Това ме изненада, само че като цяло той е земен човек. " споделя Нурмагомедов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР