Х итовият сериал „Пътят на честта“ вдъхнови новата песен на

...
Х итовият сериал „Пътят на честта“ вдъхнови новата песен на
Коментари Харесай

Сериалът „Пътят на честта“ вдъхнови новия сингъл на Орлин Павлов

Х итовият сериал „ Пътят на достойнството “ въодушеви новата ария на Орлин Павлов – „ Див парадайс “. Сингълът е следващият резултат от партньорството сред NOVA и „ Вирджиния рекърдс “, обединени от устрема за повече качествени планове в българския радио и ефирен ефир.

Освен с изрично наличие на музикалната сцена, Орлин Павлов се утвърди и като харизматичен артист. Зрителите с интерес наблюдават превъплъщението му в облика на мистериозния предприемач Стивън, който даде поръчка да раздруса радикално живота на част от персонажите във втория сезон на „ Пътят на достойнството “. Сред изненадате в дълго чаканото продължение е и песента „ Див парадайс “, която ще влезе в саундтрака на трагичната поредност.

Текстът на новия сингъл е дело на един от най-интересните родни създатели – Росен Кукошаров, а музиката е основана от задграничен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният притежател на награди Emmy – Edward Wohl и надареният продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран взаимно от NOVA, „ Албион Филмс “ и „ Вирджиния Рекърдс “, е осъществен под управлението на Александър Христов.

В ролята на „ същинската “ обич на Орлин в „ Див парадайс “ влиза моделът и актриса Карина Неделчева. Заснемането на клипа е осъществено на три местоположения в продължение на 22 часа. В него изпълнителят минава през голям брой трудности, с цел да задържи обичаната си. Емоционални фрагменти от „ Пътят на достойнството “ допълват видеоразказа на красивата история.

Официалната премиера на „ Див парадайс “ е през днешния ден (17.09) в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и във Vbox7 и YouTube каналите на “Вирджиния Рекърдс “ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други

Последвайте Орлин Павлов във, и.
Последвайте “Пътят на достойнството “ във и.
Последвайте във и.
Последвайте във, и.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Жeнa и мъж се връщат от покупки в магазина. Жената: - Стойчо, ти вземи бебето, а аз ще донеса вазата, щото като те знам как… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСлед случая 20-годишният водач се укрилУчителката фризьорка била осъдена, само че не и уволненаБойкотът против вечерния час от множеството заведения продължава " Когато се забележим с тези хора, ще обсъдим методите на партньорство ", съобщи Атанас АтанасовКакво разяснява икономистът Калоян СтайковЗадържани са 7 душиТой си отиде на 81-годишна възрастСтоян и Мартин от Бойците ще се борят за оставане в „ Игри на волята: България “Вижте повече информация за разпространяването на новия ковид у нас, както и вести от светаСтолицата ни също отбелязва своя празник днесСоциалната мрежа поставя доста старания, само че не съумява да открие всичкоУправляващият шеф на Международния валутен фонд е оказвала напън, с цел да усъвършенства икономическия рейтинг на КитайВсеки работещ, който не може да показа годен здравен документ, ще бъде отхвърлен от работаПарламентът публично осъди неспособността на Сигрид Каах да се оправи с рецесията с евакуацията в АфганистанТози план е бил фантазия на Кристо и брачната половинка му Жан-Клод, разработван от 1962 година насамНе е ясно с какви претекстове мъжът е решил да показва голотата сиОт мрежата Как да разберете дали д
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР