Х итовият мексикански сериал „Амазонките“ ще направи своята дългоочаквана премиера

...
Х итовият мексикански сериал „Амазонките“ ще направи своята дългоочаквана премиера
Коментари Харесай

Съдбата предизвиква любовта в премиерния сериал „Амазонките“ по DIEMA FAMILY

Х итовият мексикански сериал „ Амазонките “ ще направи своята дълго чакана премиера в България на 22 септември по DIEMA FAMILY. Завладяващата и прочувствена теленовела ще срещне българската публика с невероятната история на три сестри, които са подготвени на всичко, с цел да защитят това, което им принадлежи и обичат. Зрителите ще могат да проследят по какъв начин амазонките преследват щастието си от понеделник до петък от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Драматичният и изпълнен с бурни страсти сюжет на премиерния сериал се заплита към заможния и авторитетен предприемач Викториано Сантос. В предишното той попада в мрежа от неистини и интриги, които му пречат да бъде с любовта на живота си Инес Хуерта. Станала жертва на принуждение, обичаната му е принудена да напусне познатото, с цел да се завърне по-късно като домашна помощничка на новата брачна половинка на Викториано Сантос и неговите три дъщери. Диана, най-голямата сестра, е гордостта на татко си, Касандра е рационална и самостоятелна, а най-малката – Констанса - е бунтарка по душа и нетърпелива да заживее свободно. Съдбата обаче ги провокира да се борят за любовта си и да преодоляват непрестанно нови и нови трудности.

В основните функции на неустоимите амазонки влизат добре познатите и обичани актриси Дана Гарсия, Марилус Бермудес и Гретел Валдес. Техни екранни сътрудници са Виктория Руфо и Сезар Евора, които феновете ще видят в облиците на Инес Хуерта и Викториано Сантос. Вълнуващият сериал е основан на венецуелската теленовела „ Las amazonas “ от 1985 година и е продуциран от Салвадор Мехия, който стои зад хитови сантиментални поредици като „ Непростимо “ и „ Бурята “. Специално присъединяване взима известната и неведнъж награждавана мексиканска актриса Жаклин Андере.

Възможно ли е пламъкът на първата обич да бъде изцяло сподавен и ще успее ли да се пребори семейство Сантос за щастието, отнето им от ориста? Отговорите ще разкрият епизодите на премиерния сериал „ Амазонките “ от 22 септември по DIEMA FAMILY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Жeнa и мъж се връщат от покупки в магазина. Жената: - Стойчо, ти вземи бебето, а аз ще донеса вазата, щото като те знам как… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОбикновени предмети от всекидневието, които могат да спасят живота ниМинистърът на туризма сподели още - като се ваксинираш, ще получиш наградаАмериканската ЕРА сертифицира Licid Air Dream Edition с пробег от 837 км.Тя идва за доста от моделите на iPhone този месецВ процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 7,63%. Процентът бележи лек растеж по отношение на предходното денонощие, когато беше 7,51%Под тежкия и хубав костюм на Циркът се оказа Боби ВаклиновБлизо 25 000 души участваха тази нощ в тържество навън по случай новата образователна година в един от университетите в Мадрид, без да се съблюдават рекомендациите против COVID-19Ердал Галип завоюва купата в битката в категория до 62 кг свободен жанр на международните училищен игри в Белград. Той реализира три безапелационни победиЕто няколко хрумвания за хора с алергии, които мечтаят за животинче вкъщиНападателят се търси " КЕВР може да бъде заставен да вдигне цената на електрическата енергия още през януари ", акцентира Димитър МаноловПентагонът призна, че последният му въздушен удар с дрон в Кабул на 29 август, при който починаха 10 цивилни, измежду които седем деца, е бил трагична грешкаПо-рано през днешния ден 72-рият отчетно-изборен събор преизбра доктор Иван Маджаров за ръководител на БЛСПреди дни Петков разяснява, че няма време за вписване на политическа партия и за това двамата ще " търсят сътрудници " Лидерът на ГЕРБ посети праисторическия солодобивен и градски център Провадия-СолницатаЗа задачата те анализирали с логаритми творбите на десетки творциОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР