Гюров трябва да бъде уволнен от БНБ за нарушаване правилата

...
Гюров трябва да бъде уволнен от БНБ за нарушаване правилата
Коментари Харесай

От Има такъв народ поискаха Гюров да бъде уволнен от БНБ

Г юров би трябвало да бъде уволнен от Българска народна банка за нарушение разпоредбите на Българска народна банка . Това съобщи Тошко Йорданов в декларация от името на парламентарната група „ ИТН “. В декларацията се декларира, че „ лицето Гюров би трябвало да бъде изхвърлено от тази институция “ и е бил изработен подуправител на Българска народна банка с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

Гюров, който е подуправител на Българска народна банка си разрешава да върви на предизборни мероприятия на " Продължаваме Промяната " (ПП). Гюров нарушава член 12 от разпоредбите на Българска народна банка, тъй като към момента се води член на управлителния съвет на Политическа партия. 

Гюров е към момента член на управителния съвет на Неправителствени организации сдружение и това отново опонира на разпоредбите на Българска народна банка. Това съдружие се занимава с изследователска и комерсиална активност , уточни Йорданов. 

Андрей Гюров е подуправител на Българска народна банка. В 48-ото Народно заседание бе ръководител на парламентарната група на " Продължаваме Промяната ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР