Гюлсевен Шукри бе изправена преди минути пред Бургаския районен съд

...
Гюлсевен Шукри бе изправена преди минути пред Бургаския районен съд
Коментари Харесай

Крадлата Гюлсевен, която опустошаваше бутици в Бургас, изпадна в нервна криза, съдията...

Гюлсевен Шукри бе изправена преди минути пред Бургаския областен съд по обвиняването за кражба от магазин. Още при започване на съвещанието се наложи арбитър Анатоли Бобоков да я успокоява, защото тя изпадна в нервозен срив и с крокодилски сълзи обясняваше, че не е добре със здравето и не знае за какво и какво тъкмо е направила.

“Искам домакински арест, с нервите не съм добре и с бъбреците. Съжалявам, не знаех какво съм направила, доста скърбя. Страх ме, не съм спала, не съм и яла”, сподели през сълзи и с трептящ глас пред съдията Гюлсевен.

По данни на прокуратурата това е десетата кражба на 53-годишната жена, като последната е осъществена в интервал на изтърпяване на наказването от предходни прегрешения, написа " Флагман ".

„ Има действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Не може да поемем доказателства по отношение на здравословното й положение, защото такива няма. Не е трудова заета, или обществено ангажирана “, показаха от прокуратурата.

Според нейния бранител адв. Иво Ханджиев писанията от страна на собственичката на магазина, в който е станал кражбата, в обществените мрежи насажда ненавист към обвинената. Адвокатът помоли делото да бъде гледано при закрити врата, само че настояването бе отхвърлено от арбитър Бобоков.

„ Клиентката ми имала желание да върне откраднатите рокли доста преди полицията да я открие, само че е била обезпокоена от следствията “, уточни адв. Ханджиев.

По данни на самата Гюлсевен сега тя живее в село Свещари, общ. Исперих, където е и адресът й по персонална карта. В Бургас била в квартирата на щерка си. Прокуратурата обаче добави, че обвинената не обитавала на адреса си по персонална карта, а непрекъснато сменяла градовете и осъществявала обири в разнообразни територии на страната, а от време на време и отвън граница.

В 15:30 ч. ще стане ясно дали Гюлсевен ще остане зад решетките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР