Гвоздеят в забавната програма на Комедийния европейски филмов фестивал предстои

...
Гвоздеят в забавната програма на Комедийния европейски филмов фестивал предстои
Коментари Харесай

Носителят на Златна палма в Кан Идиотски триъгълник довеч...

Гвоздеят в занимателната стратегия на Комедийния европейски кино фестивал следва довечера. От 18:45 часа в LUCKY Дом на киното може да гледаме носителят на „ Златна палма “ в Кан „ Идиотският триъгълник “ . Фестивалът се закрива с последна прожекция на следващия ден, събота от 18:30 часа, на любимец „ Тичам към теб “, който може да гледаме повторно след прожекцията на откриването.

В „ Идиотският триъгълник “ се срещаме с фотомоделите Карл и Яя, които сполучливо направляват света на висшата мода, до момента в който тестват опциите на своята интимна връзка. Съдбата води известната двойка на първокласен океански круиз, където се подвизава неповторима пасмина от супербогаташи - съветски олигарх, симпатична стара английска двойка търговци на оръжия и екстравагантен, вечнопиян американски капитан с комунистически убеждения, изигран от Уди Харелсън.

На пръв взор всичко се вписва съвършено в Инстаграм профилите на младите инфлуенсъри и харесванията са безусловно обезпечени.



Но се задава стихия и пред очертаващата се злополука йерархията на това миниобщество може доста бързо да се обърне. Защото, в случай че се озовеш на ненаселен остров, не е значимо какъв брой си богат, а дали умееш да ловиш риба...

Цялата стратегия на КЕФФ може да се види на уеб страницата на фестивала ceff.bg, а резервации може да се вършат на kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР