Гвардеецът Калоян, който не успя да спечели „Фермата“, за първи

...
Гвардеецът Калоян, който не успя да спечели „Фермата“, за първи
Коментари Харесай

И гвардеецът Калоян заби красавица от „Фермата“

Гвардеецът Калоян, който не съумя да завоюва „ Фермата “, за първи път се появи с гадже след края на формата. Той избра деня на Свети Валентин, въпреки че като същински родолюбец не зачита празника на влюбените. Денят на лозаря – Трифон Зарезан, е отдаден на труда и любовта на българите към лозата, гроздето и виното. За първи път този празник стартира да се празнува публично у нас през 1962 година в деня на Свети страдалец Трифон.

Тогава с разпореждане на Министерския съвет е разгласен за професионален празник на лозаря. С въвеждането през 1968 година на Григорианския календар от Българската православна черква църковният празник на Свети Трифон Зарезан стартира да се отбелязва на 1 февруари, а Денят на лозаря – на 14 февруари. Аз не считам, че има празник като "св.Валентин ", само че в случай че има ден, в който наложително би трябвало да кажеш на някой "Обичам те! "....нека това е през днешния ден! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! И ОСВЕН "ОБИЧАМ ТЕ! "...КАЖЕТЕ И ЕДНО "БЛАГОДАРЯ! ", написа под фотото си с Габриела Илиева Калоян.

Тя не е участник в предаването, само че влизаше в стопанството, с цел да учи фермерите на национални танци. Явно около образованието любовта сред двамата е пламнала и през днешния ден те наподобяват доста щастливи. И до момента в който Калоян обикаля българските планини, фермерите Петър и Антония не престават да се любуват на плажовете в Дубай. Така след края на „ Фермата “ към този момент имаме две двойки, намерили сродната си душа в предаването.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР