Гущерови станаха семейство на 1 юли 2018 г. Покрай брака

...
Гущерови станаха семейство на 1 юли 2018 г. Покрай брака
Коментари Харесай

Гущерови празнуват дървена сватба на Малдивите

Гущерови станаха семейство на 1 юли 2018 година

Покрай брака си и огромното семейство, което сътвори, Светлана Гущерова е сбъднала доста свои фантазии, само че ето, че и следващата е напът да се случи.

Милионерската брачна половинка и мъжът й Христиан се канели да полеят своята дървена женитба на другоземен остров, най-вероятно на Малдивите. Дървената женитба се отбелязва на петата годишина от сключването на брака. Официално Гущерови станаха семейство на 1 юли 2018 година, а сватбата им бе дни по-късно - на 12 юли, когато е роден Гущеров. Младият предприемач, който безусловно носи половинката си на ръце, най-сетне бил склонил на пътешестване със аероплан, единствено и единствено да направи щастлива брачната половинка си, която му роди три деца.

Преди няколко месеца Гущерова призна, че Христиан не обича полетите, защото преди години е преживявал доста тежка турболенция, след която не желае и да чуе за аероплан.

" Надявам се с времето да мога да му оказа помощ да преодолее този собствен боязън ", добави тогава Светлана. Явно този миг е наближил.

Явно този миг е наближил. Гущерова нееднократно е споделяла, че мечтае да види и с очите си, освен в Инстаграм, райските кътчета из Индийския океан, разясняват в обкръжението на фамилията. По всяка възможност съпрузите ще поверят наследниците си на бабите и гледачките, тъй като толкоз далечно пътешестване с три деца би било същинско тестване, написа Хотнюз.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР