Гуруто на здравословното хранене – шеф Силвена Роу, готви ново

...
Гуруто на здравословното хранене – шеф Силвена Роу, готви ново
Коментари Харесай

Силвена Роу изнудва bTV за собствено предаване, бизнесът й в Дубай закъса

Гуруто на здравословното хранене – началник Силвена Роу, готви ново предаване, в което ще свети сама, без сътрудниците си Андре Токев и Петър Михалчев. То ще се споделя „ Глад ме гони ” и ще бъде отдадено на обичаната тематика на кулинарката – по какъв начин да готвим по този начин, че ястията освен да ни хранят, само че и да лекуват. За задачата началник Силвена събира подписи на почитатели, които да изискат Би Ти Ви да ѝ даде ефир. Тв готвачката безусловно се пробва да изнуди медиата да пусне шоуто й, научи HotArena.

„ Пишете до Би Ти Ви, тъй като ще го направя единствено за вас! ”, приканва Силвена Роу, когато приказва за концепцията си за ново предаване. Тя към този момент има графа в обществените мрежи, която се споделя „ Глад ме гони ”. В нея по цялостен час изяснява на почитателите по какъв начин да се хранят по този начин, че да отслабнат, с какво да заместят захарта в десертите си, по какъв начин да излъгват природата, с цел да бъдат постоянно млади и красиви, и какво би трябвало да сложат в чиниите си, с цел да решат своите хормонални проблеми. Всички тези тематики, които за началник готвачката са нещо като „ Отче наш ” за ревностния християнин, тя желае да събере в особено предаване.

Вместо да се включва всяка седмица в Инстаграм и Facebook, готвачката ще развива обичаните си тематики в седмично шоу, като в това време ще демонстрира съответни предписания в духа на своята здравословна кулинарна вяра. „ Естествено, Би Ти Ви ме обичат ”, уверена е Силвена Роу. Въпреки това обаче досега тя май не е съумяла да откри място в програмата на най-гледаната телевизия с изключение на постоянното си присъединяване като арбитър в „ Мастършеф ”. Затова доста държи всички, които харесват концепцията ѝ за „ Глад ме гони ”, да упорстват пред медията да му даде ефир, с цел да не се предлага в други малките екрани. „ Тази стратегия би трябвало да стане! Естествено, тя ще стане! Ама желаеме да е по Би Ти Ви ” , упорства майсторката на черпака. Тя твърди, че ще направи новото си шоу само тъй като е добра душа и желае с него да бъде в помощ на целокупния народ. „ К’во да ви кажа... парите в България не са нещо изключително, както се знае. Няма да е поради парите! ”, твърди перхидролената хала, която се хвали, че няма бял косъм на главата си. В новото шоу щяла да разкрие тайните предписания, с които стопира побеляването на косата. Освен това щяла да изясни за Хашимото, за хормоните, за обичания си „ биохакинг ”, с който стопира стареенето – изобщо всичко, обвързвано с концепцията индивидът да се трансформира в „ свръхчовек ”.

Изглежда, към момента има нещо неизяснено към името на бъдещото шоу, тъй като авторката му ту го назовава „ Глад ме гони ”, ту „ Гони ме апетит ”, само че това са детайлности. Важното е желанието. Мълчанието по тематиката от страна на Би Ти Ви сякаш подсказва, че от тяхна страна желанието е под въпрос. Именно по тази причина кулинарката се е втурнала да промотира концепцията за него пред почитатели, надявайки се да събере толкоз доста поддръжници, че малкия екран да наведе глава и да даде картбланш на нейната концепция. Самото предаване ще върви един път седмично, както авторското шоу на началник Андре Токев „ Ловци на храна ”, за което не са провеждани никакви пропаганди преди стартирането му в ефир.
Междувременно Силвена разгласи, че не е отговорна, че малкия екран не е излъчила цялото съревнование „ Мастършеф ”, а е оставила финалите за есента. Причината не била във обстоятелството, че готвачката е заклещена в Дубай и не може да пристигна за фотосите. Според нея, цялото шоу от дълго време е снимано. „ Много ме е гняв, тъй като в епизодите, които не излъчиха, са най-хубавите ми тоалети! ”, тюхка се колоритната пловдивчанка.

Бизнесът в Дубай закъса

Изглежда, бизнесът на Силвена Роу в Дубай е малко позакъсал, тъй като сега там работи единствено единият от двата ресторанта на готвачката. Това призна самата тя в свое включване във Facebook. „ Единият от моите заведения за хранене работи, другият не работи, тъй като знаете... трудничко е ”, показа енергичната дама. Именно в подобен миг тя стартира да създава концепцията за своята бъдеща тв стратегия. Въпреки това обаче твърди, че повода да упорства пред Би Ти Ви за нея няма нищо общо с възможния хонорар, който би взела от малкия екран. 

„ То няма проблем! Аз съм си заета! Имам си бизнесите в Дубай, живот и здраве, иншаллах, и в Етипет ще отворя ”, твърди съдийката от „ Мастършеф ”. Българските ѝ почитатели също имали късмет един ден да опитат храна, приготвена в личната ѝ кухня. Кога обаче ще стане това, към този момент не е известно, тъй като „ българите са ту по този начин, ту по този начин ”, обобщава обстановката кулинарната звезда. От всичко това излиза наяве, че даже и някой ден заведенията за хранене ѝ да банкрутират, а малките екрани да затворят вратите пред нея, кариерата на Силвена Роу като звезда от обществените мрежи е обезпечена. Стилът ѝ на изложение пък като нищо ще влезе в учебниците по шоубизнес, написа Уикенд.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР