Гурбетчия в Австрия е вторият загинал при тежката катастрофа край

...
Гурбетчия в Австрия е вторият загинал при тежката катастрофа край
Коментари Харесай

Пътникът в таксито-ковчег се прибрал за малко в България, шофьорът на БМВ-то е в кома

Гурбетчия в Австрия е вторият умрял при тежката злополука край Садово в понеделник вечерта. Салиф Тефик се прибирал при фамилията си в кърджалийския квартал „ Боровец “. 31-годишният таксиметров водач Сурай Расим отишъл по поръчка да го прибере от летището в София.

Салиф живеел от към 10 години в Австрия. Съпругата му била там, той решил да се прибере, с цел да види родителите си, разкриха за 24rodopi.com близки на мъжа.

Сурай и Салиф починаха при тежкия пътен случай, при който се удариха три автомобила. Третият потърпевш е 44-годишен мъж, кърджалийски предприемач, който е в кома след претърпени е две комплицирани интервенции. В пловдивската „ КИА “-та е пътувало дете, което е невредимо.
Прочетете още

Припомняме, че при злополуката участваха три автомобила – „ БМВ “ със софийска регистрация, такси „ Дачия “ с кърджалийска регистрация и пловдивска „ КИА “. От екип на незабавна здравна помощ на място е установена гибелта на двамата мъже от таксиметровия автомобил - 31-годишния лидер и пасажерът. В тежко положение в болница бе превозен водачът на „ БМВ “-то, на 44-години от Кърджали.

Най-вероятната причина за мелето е погрешно изпреварване на БМВ-то със софийска регистрация, което се блъска в таксито с кърджалийски номера и по-късно навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в КИА-та с пловдивски номер.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР