Гумите на над 50 автомобила, паркирани в различни квартали на

...
Гумите на над 50 автомобила, паркирани в различни квартали на
Коментари Харесай

Над 50 автомобила осъмнаха с нарязани гуми в Бобов дол

Гумите на над 50 автомобила, паркирани в разнообразни квартали на, са били нарязани през уикенда, сподели по БНР кметът на миньорския град Елза Величкова.

От полицията оповестиха за 31 коли, прави се следствие, към този момент няма арестувани.

Десетки пострадали притежатели на коли подават тъжби в районно управление (на МВР) – Бобов дол. Не е ясна повода за всеобщия среднощен случай по паркингите на града.

Вандалите рязали гуми най-много в региона на кв. „ Еверест “, пред блокове и къщи наоколо до някогашния Минен колеж и към Младежкия дом наоколо до центъра на града.
 Мъж нарязал гумите на 10 автомобила в София и се барикадирал в дома си Мъж нарязал гумите на 10 автомобила в София и се барикадирал в дома си
Мъж е нарязал гумите на 10 автомобила в столичния квартал “Стрелбище ”. Оказа се, че причинителят е комшия на пострадалит...

„ Разговарях с шефа на полицията,. На инцидентен принцип е, не е нещо омраза, някой да си отмъщава на някой. От това, което чух сутринта, колите са към 50-60. Няма арестувани, работят по случая “, разяснява кметицата Елза Величкова.

Същевременно в Кюстендилско водачите разискват и това дали от 1 ноември би трябвало безусловно да се кара със зимни гуми.

Началникът на „ Охранителна полиция “ при Областната дирекция в Кюстендил комисар Васил Паргов разясни:

„ Няма формулировка за зимни гуми. Общоприетата процедура, разговорно, е, че е належащо да бъдат със зимни гуми. Говорим за дълбочина на протектора, над 4 мм “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР