Гуинет Полтроу няма планове за бъдещи роли и киното не

...
Гуинет Полтроу няма планове за бъдещи роли и киното не
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу казва сбогом на Холивуд

Гуинет Полтроу няма проекти за бъдещи функции и киното не ѝ липсва. В изявление за „ Холивуд Рипортър “ Гуинет Полтроу споделя, че всъщност се е отдръпнала от филмовата промишленост и " няма визия " какво се случва в нея. Но носителката на " Оскар " споделя, че въпреки всичко е отворена за роля в пиеса.

През последните години Гуинет Полтроу има най-голяма обществена изява във филмовата галактика на Марвел, където тя играе изпълнителния шеф на Stark Industries Вирджиния " Пепър " Потс от първия филм за Железния човек от 2008 година насам. За финален път тя се появи в " Отмъстителите " от 2019 г: и наподобява, че няма по-нататъшни проекти за завръщане.

Гуинет Полтроу беше хазаин на Goop Immersive wellness experience в Санта Моника, Калифорния, извънредно събитие, коствало 1200 $ на човек и единствено за поканени, предложило класове по тренировки и хубост, както и инжекции с витамин B12.

Гуинет Полтроу произлиза от богато семейство, обвързвано с филмовата промишленост - майка ѝ е актрисата Блайт Данър, носителка на награди " Тони " и " Еми ", а татко ѝ е продуцентът и режисьор Брус Полтроу. Като тийнейджърка Гуинет Полтроу посещава частното подготвително учебно заведение Crossroads School for Arts & Sciences, чиито ученици са още Джона Хил, Джак Куейд от " Момчетата " и Мод Апатоу от " Еуфория ". Освен това кръстник на Гуинет Полтроу е Стив Спилбърг, най-успешният в комерсиално отношение кино режисьор в цялата история.

Накратко, за Гуинет Полтроу евентуално не е проблем да спре да се занимава с актьорство, в случай че й се желае. Основаната от нея компания за начин на живот и уелнес е извънредно сполучлива и предлага на пазара облекла, издателски услуги, витамини и хранителни добавки, парфюми, кафе и козметика. Goop се сблъсква обаче с редица несъгласия, изключително поради предлагането на артикули, за които се твърди, че са неефективни и/или се основават на псевдонаука.

Гуинет Полтроу обаче наподобява толкоз спокойна за това, колкото и за филмовата си кариера. Всъщност тя стартира да забавя кариерата си при започване на 2000 година и да избира забавни разновидности като присъединяване си в известното музикално шоу Glee (създадено от Райън Мърфи и Брад Фалчук, за който Полтроу в този момент е омъжена). /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР