Гуинет Полтроу изглежда като една от най-уверените жени в шоубизнеса,

...
Гуинет Полтроу изглежда като една от най-уверените жени в шоубизнеса,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм преобърна представите за синдрома на празното гнездо


Гуинет Полтроу наподобява като една от най-уверените дами в шоубизнеса, тъй че беше изненада, когато тя потърси разтуха от колежката си, Виктория Бекъм, споделяйки терзанията си, че скоро ще почувства синдрома на празното гнездо.



В последния епизод на подкаста си Гуинет се оплака: „ Синът ми [Моузес] отива в лицей през август, както и доведеният ми наследник също. Ще имаме празно гнездо. "
 Диетата на Виктория Бекъм - какво яде стилната икона всеки ден  Диетата на Виктория Бекъм - какво яде стилната икона всеки ден  Диетата на Виктория Бекъм - какво яде стилната икона всеки ден  Диетата на Виктория Бекъм - какво яде стилната икона всеки ден
„ Не знам какво ще ме чака, усещам, че съм на прага на смяната, чувствам по какъв начин идва “, продължи тя, преди да каже на Виктория: „ Късметлийка си, че си към момента имаш дребното си дете, остават ти няколко години. "

 гуинет полтроу Getty

Утешавайки колежката си бизнесдама, Виктория увери Гуинет, че най-хубавото следва, като ѝ сподели: „ Ще си организираш диви празненства, Гуинет, когато имаш празна къща, ще се забавляваш доста, правейки всички тези неща, които не си можела да правиш. "

   

Оказва се, че съгласно експертите Виктория е доста права по този въпрос. Докато Гуинет признава, че се бори с „ надълбоко възприятие за идна скръб  “ преди синът ѝ Моузес да напусне дома, с цел да отиде в лицей, празното гнездо не би трябвало да се концентрира върху загубата – вместо това можем да го преформулираме като време, в което родителите преоткриват кои са като хора, а не просто като родители и да се концентрират върху себе още веднъж след толкоз доста години. 

 виктория бекъм Getty

„ Гнездото може да наподобява по-празно, само че там към момента има най-малко един човек, за който си коства да се грижите, и това сте вие “ , споделя терапевтът Джорджина Стърмър .   

„ Припомнете си времето, когато евентуално сте пожертвали личните си ползи, с цел да вършиме проекти за децата. Какви занимания можете да възобновите, какви нови провокации можете да си поставите? Как можете да запълните времето си? Може да го усещате като краят на една епоха, само че е и началото на нова “, прибавя Джорджина.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Колегата ѝ терапевт Луиз Тайлър пък прибавя: „ Като родител, вие евентуално сте били в дъното на листата с потребностите на всички. Тази нова фаза може да се преглежда като късмет за основаване на нови обществени действия, занимания и грижа за себе си. Ако сте във връзка, това е страховит миг да я приоритизирате ".

Терапевтът Били Дънлеви добавя, че не е нужно да сме безпределно заети, когато децата ни изоставен дома. „ Не е нужно непрекъснато да вършиме нещо или да сте заети “, успокоява тя. „ Това е неефикасно обръщение от обществото. Позволено ви е да си почивате, да се отпуснете и просто да се наслаждавате на живота си! Когато бързаме да запълним пространството, можем да пропуснем някои от уроците, които може да извлечем от това, че просто сме там и виждаме по какъв начин идната глава естествено се развива. "
 Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители  Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители  Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители  Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР