Гуинет Полтроу иска всички да спрат да й „крещят“, че вече не играе Pepper Potts: „Отидете да се обадите на Marvel“

...
Гуинет Полтроу отправи призив към феновете на Marvel навсякъде. В
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу отправи призив към феновете на Marvel навсякъде.

В сряда основателят на Goop отговори на въпроси от своите последователи в нейната история в Instagram и отговори на един страстен запис, който настоя Полтроу да „отговори на въпроса“ защо е спряла да се появява във филми на Marvel.

„О! моя. Бог. Спри да ми крещиш“, каза Полтроу закачливо във видео отговора си, като продължи да казва „Просто спряхме да го правим, защото Железният човек умря.“

Тя продължи да твърди: „Защо имате нужда от Pepper Potts без Iron Man? Не знам…” и след това предложи на феновете „отидете да се обадите на Marvel и да им крещите, не на мен! Просто си седя тук.“

Носителят на Оскар не се е появявал като Потс във филм на Marvel Cinematic Universe (MCU) от „Отмъстителите: Краят“ от 2019 г. – филмът, в който Железният човек (Робърт Дауни Джуниър), известен още като Тони Старк, наистина умря.

Полтроу се появи за първи път в ролята на Потс, личен асистент на Старк, превърнал се в любов, в „Железният човек“ от 2008 г. и продължи да изобразява героя повече от десетилетие в двете продължения на „Железният човек“ и три от „ Филми за Отмъстителите.

Тя също се появи като Потс в „Spider-Man: Homecoming“ от 2017 г., но забавно призна пред режисьора на „Iron Man“ Джон Фаверау и известния готвач Рой Чой, че дори не си спомня да е била във филма с Том Холанд по време на епизод от 2019 г. на „The Chef Show“ на Netflix.

Въпреки неясна памет и смъртта на Старк, Полтроу предположи, че е отворена към идеята да се върне в MCU по-рано тази година, докато говори със Скарлет Йохансон (известна още като Черната вдовица/Наташа Романоф) в Goop Podcast.

„Искам да кажа, че не съм умряла, така че предполагам, че винаги могат да ме помолят (да се върна)“, каза тя.

И така, можем ли да вземем този номер за Marvel? Бихме искали да се обадим...

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР