Гуинет Полтроу е щастливо омъжена жена. Повече от четири години

...
Гуинет Полтроу е щастливо омъжена жена. Повече от четири години
Коментари Харесай

Брад Пит или Бен Афлек - кой според Гуинет Полтроу е по-добър любовник

Гуинет Полтроу е щастливо омъжена жена. Повече от четири години актрисата споделя живота си с продуцента Брад Фалчук.

Но очевидно това не ѝ пречи да се връща от време на време обратно във времето и обществено да разкрва детайлности от връзките си с Брад Пит и Бен Афлек. Точно това направи Гуинет, до момента в който гостуваше в подкаста Call Her Daddy, с водеща Алекс Купър, написа InStyle.

Докато двете обсъждаха живота и взаимоотношенията, диалогът се завъртя към някогашните връзки на актрисата. Тогава Купър сложи непосредствено нещата: " Брад или Бен? " и зададе поредност от бързи въпроси, на които Полтроу трябваше да отговори без да се замисля изключително. Но когато се стигна до въпроса: " Кой е по-добър в леглото? ", актрисата се затрудни. " Брад беше огромна химия, нещо като любовта на живота ми. А Бен беше механически отличен ", сподели въпреки всичко искрено тя.

Гуинет остава откровена по време на цялото изявлението и продължа да споделя за " огромната обич от пръв взор " с Пит. Както и за аргументите за несполучливия им годеж. " Една вечер бяхме на балкона на къщата, която бяхме наели в едно малко градче в Аржентина ", връща се тя към спомените си от 1996 година " И тогава Брад ми предложи брак. Иска ми се да си спомнях тъкмо какво сподели, само че беше толкоз прочувствен миг, бях толкоз разчувствана. Той в действителност съумя да ме изненада. Тогава съм била едвам на 24. "

Въпреки предлагането, Пит и Полтроу се разделят единствено шест месеца по-късно. Актрисата обаче прецизира, че в никакъв случай не е съжалявала за това и макар че е изживяла раздялата тежко, счита, че това е било " вярното решение " в оня миг. " Имаше редица неща, които се случиха, също така той беше с девет години по-възрастен от мен. Причините са доста. Но раздялата ни беше в действителност една от тези компликации, които оставят диря за цялостен живот.

Въпреки всичко, основателката на Goop твърди, че останала близка с Пит до ден сегашен и доста цени другарство му. " Той е страховит човек ", споделя Гуинет. " Наистина го одобрявам и почитам доста. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР