Гуинет Полтроу е известна с това, че споделя доста неща

...
Гуинет Полтроу е известна с това, че споделя доста неща
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу призна , че всъщност се е омъжила за баща си

Гуинет Полтроу е известна с това, че споделя много неща от персоналния си живот. Бивши любовни връзки, фамилните връзки и даже интимни мисли. Затова по никакъв начин не е учудващо най-новото самопризнание на актрисата - а точно, че брачният партньор ѝ Брад Фалчък ѝ припомня на починалия ѝ татко.
 Гуинет Полтроу, Брус Полтроу и сложният интервал, през който е минала след гибелта на татко си
Голямата тъга на Гуинет Полтроу

Загубата на непосредствен човек остава вечно

" Брад наподобява на синеок евреин. Има и златно сърце и ужасно възприятие за комизъм. Накрая избрах татко си ", споделя Гуинет искрено в изявление за People.

Бащата на Полтроу, продуцентът Брус Полтроу, умира през 2002 година от на рак на устната празнина на 58 годишна възраст. Гуинет е споделяла нееднократно какъв брой мъчно е претърпяла загубата му си, защото е била извънредно близка с него.

Самият Фалчък, от своя страна, наподобява, прави оценка позитивно сравнението, защото нарича  " съвършената брачна половинка ". " Когато тя обича, го прави с цялото си сърце. Винаги е солидарна към възприятията и прекарванията на другия - толкоз, че безусловно крещи, когато чуе положителни вести за него ", споделя той пред изданието.

Основателката на Goop, която подписа брак със сценариста Фалчък през 2018 година, преди този момент бе омъжена за музиканта Крис Мартин, от който има две деца - Епъл (19 г.) и Моузес (17 г.). 51-годишната Палтроу е мащеха и на двете деца на втория си брачен партньор от предходен брак - Изабела (19 г.) и Броуди (17 г.).

Гуинет признава, че в началото е било " мъчно " да се научи да отглежда доведени деца, само че въпреки всичко сполучливо се е справила. " Това не е нещо интуитивно и никой не ти споделя по какъв начин да го направиш. Още повече като се има поради наложения от медиите облик на злата мащеха. Но в този момент това ми носи най-вече благополучие в живота ", споделя тя.
 Коя е майката и коя дъщерята - или по какъв начин Гуинет Полтроу се забавлява със своята наследничка
Коя е майката и коя дъщерята - или по какъв начин Гуинет Полтроу се забавлява със своята наследничка

Крушата не пада...

И поучава тези, които минават през сходна обстановка, просто да " прегърнат изцяло концепцията, че доведените деца са и мои деца ". " И колкото повече ги обичах и се стремях към тях, толкоз по-лесно ставаше всичко ", прибавя уверено актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР