Гуинет Монтенегро работи в сферата на проституцията 12 години. Уверена

...
Гуинет Монтенегро работи в сферата на проституцията 12 години. Уверена
Коментари Харесай

Проститутка разкрива какво искат мъжете в леглото

Гуинет Монтенегро работи в областта на проституцията 12 години. Уверена в насъбрания опит, 39-годишната австралийка пусна книга за тайните на своята специалност.

Гуинет твърди, че е преспала с 10 000 клиенти и решила да опише, какво в последна сметка желаят мъжете , написа New York Post.

В книгата си „ Да бъдеш финансово сполучлива в сексиндустрията “ Монтенегро споделя, че множеството мъже не търсят в проститутките особени чувства, а просто желаят да се забавляват. За тях е значимо дамата да е в положително въодушевление по време на срещата.

 секс секси жена ThinkStock/Getty Images
Авторката твърди, че има търсене за всеки вероятен тип телосложение . Много мъже се усещат неудобно с доста красиви дами и по тази причина избират за компаньонки проститутки с по-обикновена осанка.

Според Монтенегро изгода от своята специалност може да извлече даже и 60-годишна продажница . Тя споделя за своя позната, която почнала да практикува като компаньонка на 83 години и в продължение на четири години получавала за своите услуги по 250 лири на час.
 секс порно ThinkStock/Getty Images
Мъжете не желаят единствено секс , само че и нормално другарство. Възрастните клиенти мъчно си поддържат връзка на едно равнище с дами на възрастта на дъщерите им “, споделя авторката на „ Да бъдеш финансово сполучлива в сексиндустрията “.

Монтенегро признава, че е написала книгата си, с цел да показа своя опит за финансов триумф в тази не изключително влиятелна специалност. По думите ѝ, към нея се обръщат проститутки, които са обезверени от своето материално състояние .

И още по тематиката за секса   vista adore




и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР