Гуен Стефани и Блейк Шелтън са готови любовния им романс

...
Гуен Стефани и Блейк Шелтън са готови любовния им романс
Коментари Харесай

Гуен Стефани и Блейк Шелтън планират сватба през лятото

Гуен Стефани и Блейк Шелтън са подготвени любовния им романс да премине на идващото равнище, като се оженят през лятото, разкриват източници пред Us Weekly.
Кой е Блейк Шелтън - най-сексапилният жив мъж След имена като Брад Пит и Джордж Клуни - мъже, които са носили купата през други години, просто няма потребност да обясняваме нищо. Обаче Блейк се нуждае от по-специалното ни внимание
Музикалната двойка " има предпочитание това да стане допустимо най-скоро ", само че двамата вземат всички защитни ограничения, с цел да останат в сигурност на фона на световната здравна рецесия поради COVID-19 пандемията.

50-годишната Гуен Стефани и 44-годишният Шелтън желаят да създадат лятна женитба, само че " няма да бъде краят на света, в случай че би трябвало да отлажат нещата за есента. "
Гуен Стефани - една фешън икона на 50
Двойката възнамеряват две обособени церемонии - една в Лос Анджелис и друга в ранчото на кънтри артиста в Оклахома.
В летен отпуск от грима: Гуен Стефани без емблематичното за нея алено червило и тежък макиаж
Двамата започнаха да се срещат в края на 2015 година, малко откакто завършиха предходните си бракове - надлежно с Гавин Росдейл и Миранда Ламбърт.
Гуен Стефани и Гавин Росдейл се развеждат Певицата поставя завършек на 13 годишния си брак с английския реализатор, от който има три деца
" COVID-19 обърна света им с главата надолу, както направи с толкоз доста фамилии ", споделя непосредствен до звездите източник.
Гуен Стефани отглежда прасенца дружно със фамилията си Певицата е дружно със сина си Аполо и с приятеля си Блейк Шелтън
" Гуен знае, че е благословена и желае да направи сватбата незабавно след премахването на рестриктивните мерки за обществено разграничаване ", добавя източникът.

Вижте повече за Гуен Стефани и Блейк Шелтън в Ladyzone.bg.
Гуен Стефани и Блейк Шелтън възнамеряват да се оженят през лятото Звездната двойка възнамерява не една, а две сватби - в Лос Анджелис и в ранчо в Оклахома
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР