Губят се милиарди от некадърност, губят се милярди от безотговорност,

...
Губят се милиарди от некадърност, губят се милярди от безотговорност,
Коментари Харесай

Губят се милиарди от некадърност, губят се милиарди от безотговорност НА ЖИВО

" Губят се милиарди от несръчност, губят се милярди от безнаказаност ", сподели на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Слушаме от заран до вечер хвалебствия за държавното управление ", добави той.

" И в това време пред очите на цялата българска общност полицията да влиза всеобщо по къщите и да споделя, че не би трябвало да се гласоподава за ГЕРБ... Най-мащабното пазаруване на гласове се организира в българския парламент сега. Така се се вкопчили в тая власт, че изобщо не виждат какво се случва към тях ", съобщи още Борисов.

Според него сме очевидци и на неуспех на Плана за възобновяване.

„ Още при започване на предишното лято Гърция получи пари, а през това време ние слушахме хвалебствия за техните умни и страхотни хрумвания, до момента в който през вчерашния ден Европейска комисия понижи общата сума на средства, които ще бъдат отпуснати за България. Става въпрос за над 1 200 000 000 и това е загуба в резултат на смяната. Парите ще отидат за други шест стопански системи. Губят се милиарди от несръчност и безнаказаност. Уж щяха да събират милиарди от обири и какво ли не, освен, че не събраха нищо, само че не престават и да губят. Българинът даже няма и да усети нещо от проекта за възобновяване. И най-после оправданието е „ случва се “, по какъв начин може да губиш милиарди и да кажеш по този начин “, безапелационен е още той.

Той цитира и статистика, съгласно която нарастването на пенсиите ще бъде изядено от инфлацията, като разликата е единствено 1 %, за сметка множеството доходи към пенсионерите.

„ В същото време Нинова отиде да се снима с цената на хляба, а цената трябваше да падне единствено поради страхотната нова годишна продукция. Сега нищо няма да се промени, няма и да има такова понижение “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов означи и „ хаоса с отстъпката от 25 стотинки за горивата “.

„ Съдебната им промяна се сведе до това да сложат Бойко Рашков на КПКОНПИ, както Петков сподели наши хора – тоест, единствено да им намерят постове. Друго не се случва, а трябваше и да излязат хора от обединението, с цел да разберем и по какъв начин се е случило това “, сподели още Борисов.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР