Губернаторът на Токио Юрико Койке заяви, че най-добрият сценарий за

...
Губернаторът на Токио Юрико Койке заяви, че най-добрият сценарий за
Коментари Харесай

Губернаторът на Токио заяви, че най-добрият сценарий за Олимпиадата са зали и стадиони пълни със зрители

Губернаторът на Токио Юрико Койке съобщи, че най-хубавият сюжет за олимпиадата в японската столица през лятото на 2021 година ще бъде организирането на надпреварите със зали и игрища цялостни със фенове, оповестява "Ройтерс ".

По-рано генералният секретар на организационния комитет на Токио 2020 Тоширо Муто разгласи, че японските управляващи възнамеряват да освободят пристигналите на Олимпиадата спортисти и фенове от страни с удобна епидемиологична обстановка от нуждата да минават двуседмична карантина. Тъй като случаите на инфектирани с КОВИД-19 нарастват в доста страни по света, уредниците на Олимпийски игри към момента не са решили дали да позволен феновете на местата през идната година и в случай че да, какъв брой на брой.

Койке сподели, че уредниците към момента се надяват местата да бъдат запълнени със фенове, когато Олимпийските игри стартират през юли. "Най-добрият сюжет би бил, когато всички спортисти от целия свят дойдат тук на несъмнено и умерено място, а Олимпийските игри, както и в предходни години, могат да се проведат пред цялостни трибуни с почитатели ", сподели Койке. Тя предизвести, че в Токио се следи повишаване на инфектираните измежду възрастните поданици.

Койке би трябвало да се срещне с японския министър председател Йошихиде Суга по-късно във вторник, с цел да разиска акция за поощряване на пътуванията в страната, въведена от държавното управление по-рано тази година, с цел да се опита да подтиква локалните стопански системи, наранени от съвсем цялостното неявяване на задграничен туризъм на фона на пандемията. "Ясно е, че придвижването на хора оказва въздействие върху увеличението на случаите. Необходимо е да се прегледа какви ограничавания могат да бъдат нужни за това ", сподели още губернаторът на японската столица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР