Губернаторът на Тексас Грег Абът заяви, че всички електроцентрали в

...
Губернаторът на Тексас Грег Абът заяви, че всички електроцентрали в
Коментари Харесай

Над 300 хиляди домакинства в Тексас са още без електричество

Губернаторът на Тексас Грег Абът съобщи, че всички електроцентрали в щата са възстановили работата си, само че стотици хиляди семейства остават без електричество поради съборени електропроводи и други проблеми след жестоката зимна стихия и студената вълна, съобщи Ройтерс.

Въпреки че приветстваха напредъка във възстановителните работи други водачи в Тексас предизвестиха, че електрическата мрежа на щата ще остане извънредно " нежна " в течение на няколко дни, и че студеното време, което сътвори проблемите, ще се задържи и през уикенда.

Близо 325 000 семейства към момента нямат електричество, по отношение на 2,7 милиона в сряда, а повече от 13 милиона тексасци изпитват компликации с водоснабдяването.

На този декор сенаторът от Тексас Тед Круз бе подложен на всеобщо наказание поради това, че отпътува на фамилна отмора в Канкун, в Мексико, до момента в който родният му щат е неподвижен от смъртоносна зимна стихия, оставила доста хора без електричество и питейна вода, отбелязва Асошиейтед прес.

След вълна от рецензии поради пътуването Круз се върна в Тексас и съобщи, че това " явно е било неточност ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР