Губернаторът на републиканския Тенеси Бил Лий започва амбициозни усилия да

...
Губернаторът на републиканския Тенеси Бил Лий започва амбициозни усилия да
Коментари Харесай

Губернаторът на Тенеси Бил Лий обявява предложение за избор на училище в целия щат: `Има още работа за вършене`

Губернаторът на републиканския Тенеси Бил Лий стартира амбициозни старания да направи избор на учебно заведение в целия щат във вторник, и той ще има компания за оповестяването в Нешвил.

С губернатор на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс, дружно с подкрепящи законодатели и фамилии, Лий афишира Закона за стипендии за независимост на образованието, която съгласно неговия офис ще „ разшири опцията за избор на учебно заведение за всяко семейство в селските и градските общности на Тенеси, поставяйки родителите в челните редици на образованието на техните деца “ и ще им даде достъп до най-хубавото учебно заведение за тях. Сандърс подписа просторен законопроект за ваучери за избор на учебно заведение в закон за Арканзас през март, наричайки го „ проект за трансформиращо обучение “.

„ Когато се кандидатирах за губернатор, споделих, че всеки гражданин на Тенеси заслужава достъп до добра работа, ужасно учебно заведение и безвреден квартал “, сподели Лий пред Fox News Digital в изказване. „ Направихме огромни крачки в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР