Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи беше подложен на критики,

...
Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи беше подложен на критики,
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи е изправен пред критика, защото не се е върнал в щата след историческото земетресение

Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи беше подложен на рецензии, откакто не се върна в щата Гардън след историческото земетресение в петък, който левите поданици се разтресоха.

Съединени американски щати Представителят Джеф Ван Дрю, N.J.-R, приказва с " FOX News Live " в събота, откакто Мърфи не издаде послание пред камерата към жителите, макар няколко телевизионни и телефонни изявленията, в това число изявление в събота за CBS.

„ Не сме чули губернатора — и знаеш ли, от една по-лека страна, Артел, има хора, които споделят, че може би е добре, че не е пристигнал, тъй като всякога, когато е в Ню Джърси, той усилва налозите, пътни такси, такси и субсидиране на незаконни “, сподели Ван Дрю пред съ-водещия на „ FOX News Live “ Артел Невил.

„ Но съществено, той не беше на международна среща на върха за международен мир. Имам поради, че беше на конгрес на демократите – в действителност асоциация на демократични шефове, които евентуално работеха по способи да създадат повече демократични гу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР