Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис не се поколеба да обвини

...
Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис не се поколеба да обвини
Коментари Харесай

ДеСантис обвинява Тръмп, че не е в подкрепа на живота, твърди, че бившият президент е „объркан“ по въпроса: „Разбира се, че не“

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис не се поколеба да упрекна някогашния президент Доналд Тръмп, че не като бранител на живота в четвъртък, когато го попитаха по време на събитие в кметството на Айова.

45-годишният ДеСантис упрекна, че 77-годишният републикански любимец в първичната кандидатура за президент се е „ объркал “ по отношение на аборта и ще се стреми да „ анулира “ възбраните на щатско равнище за процедурата, в случай че бъде определен за втори мандат.

„ Мисля, че за гласоподавателите в Айова, подкрепящи живота, Доналд Тръмп заема позиции, които са доста по-различни от това, в което той твърдеше, че има вяра, когато за първи път се кандидатира за президент през 2016 година “, сподели ДеСантис пред водещия на CNN по време на форума.

„ Мислите ли, че Доналд Тръмп не е за живота? “ След това Колинс попита вярата на Белия дом.

„ Разбира се, че не “, отговори той.

„ Искам да кажа, че когато казвате, че отбраните за живота са нещо извънредно, по формулировка вие не сте за живота “, добави той....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР