Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис каза във вторник, че членът

...
Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис каза във вторник, че членът
Коментари Харесай

Рон ДеСантис иска Илхан Омар да бъде изключен, депортиран заради реч „Първо за Сомалия“

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис сподели във вторник, че членът на „ Отряда “ Илхан Омар би трябвало да бъде изпъден както от Конгреса, по този начин и от Съединени американски щати, откакто се появи видео на крайноляв демократ изнася тирада, в която критиците споделят, че е сложила сомалийските ползи над тези на Съединени американски щати.

„ Изключване от Конгреса, денатурализиране и депортиране! “ някогашният републикански претендент за президент през 2024 година написа на X до клип със забележки на Омар.

Последният спор, включващ депутата от Минесота, стартира, откакто Омар изнесе тирада на сомалийски език пред събиране на водачи на общността в хотел в Минеаполис в събота вечерта, по време на която тя се опълчи на проектите на етиопското държавно управление да подписа договорка за достъп до морето с отделилата се република Сомалиленд.

В преведено видео на забележките, споделени от ДеСантис, Омар сподели, че „ държавното управление на Съединени американски щати ще направи единствено това, което сомалийците в Съединени американски щати им кажат да създадат. Те би трябвало да вършат това, което ние желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР