Губернаторът на Флорида Рон Де Сантис забрани използването на ,

...
Губернаторът на Флорида Рон Де Сантис забрани използването на ,
Коментари Харесай

Губернаторът на Флорида: Ваксинационните паспорти вредят на личното пространство на пациентите

Губернаторът на Флорида Рон Де Сантис забрани потреблението на , тъй като те нарушавали " самостоятелната независимост ", осведоми БГНЕС. Заповедта на губернатора републиканец не разрешава на държавните служби да издават всякаква " стандартизирана документи ", удостоверяваща, че обещано лице е ваксинирано против COVID-19.
Той също по този начин не разрешава на частни компании във Флорида да изискват всевъзможен тип документ от своите клиенти, удостоверяващ тяхната имунизация, или имунитет, откакто са се възстановили от ковид. В заповедта на Де Сантис, разгорещен покровител на някогашния президент Доналд Тръмп, който се счита за предстоящ евентуален претендент за президент, се твърди, че " по този начин наречените паспорти за имунизация против COVID-19 понижават самостоятелната независимост и ще навредят на персоналното пространство на пациентите ".
 Ваксинационен документ за пътешестване в Европейски Съюз - ето по какъв начин Европейска комисия предлага да стане Ваксинационен документ за пътешестване в Европейски Съюз - ето по какъв начин Европейска комисия предлага да стане
Европейската комисия публично предложи основаване на цифрово зелено уверение за улеснение на безвредното свободно придвижване на гра...
По-рано тази седмица Де Сантис съобщи, че сходни условия, наложени от държавното управление на частния бранш, биха били " неприемливи ". " Искате да отидете на кино. Трябва ли да покажете това? Не.. Искате ли да отидете в тематичен парк? Не. Ние не поддържаме това ", сподели той на конференция.
Заповедта пристигна, откакто в. „ Вашингтон Пост ” заяви, че администрацията на президента Джо Байдън създава свои лични насоки за такива паспорти , защото се стреми да отстрани рестриктивните мерки поради пандемия в Съединени американски щати. Подобен документ се разисква и в интернационален проект като част от опит за възкръсване на пътуванията и туризма.
Китай започва система от паспорти през март, като жителите могат да изтеглят новите документи и да ги употребяват за влизане и овакантяване на страната. Европейският съюз също е надъхан да предложи правила за цифровата „ зелена карта “ за ваксини, позволяваща на хората да се придвижват безвредно в страната или в чужбина.
Във Флорида, щат с 21 000 000 души, който е стопански подвластен от туризма, съвсем 6 000 000 от жителите към този момент са получили най-малко една доза ваксина. От понеделник имунизациите ще бъдат налични за цялото възрастно население на щата.
 Адвокат приказва какво може да се случи с имунизационен паспорт – с цел да постъпиш на работа и да пътуваш Адвокат приказва какво може да се случи с имунизационен паспорт – с цел да постъпиш на работа и да пътуваш
Ако се вкарат строги ограничавания за пътешестване поради имунизационен паспорт, ще има дискриминация. Това съобщи юристът по здравно прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР