Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп ще подкрепи кандидатурата на своите

...
Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп ще подкрепи кандидатурата на своите
Коментари Харесай

Републиканците, които спечелиха щатите, загубиха навигацията на Тръмп, подкрепяйки тяхната партия и угаждайки на своите избиратели

Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп ще поддържа кандидатурата на своите сътрудници републиканци за президент през ноември. Това не значи, че той ще поддържа някогашния президент Доналд Тръмп или даже ще го поддържа по име.

„ Ще поддържа номинирания “, сподели Кемп пред кореспонденти тази седмица, откакто Тръмп завоюва първичните избори в неговия щат на път да завоюва номинацията на Републиканската партия.

Губернаторът на Вирджиния Глен Йънгкин, в миналото обичан евентуален претендент за президент на анти-Тръмп републиканци, публично поддържа някогашния президент предходната седмица. Но той го направи едвам откакто Тръмп завоюва първичните избори във Вирджиния в Супер вторник. А лейтенант-губернаторът на Вирджиния Уинсъм Ърл-Сиърс, един от най-високопоставените чернокожи републиканци в нацията, към момента няма да го поддържа.

„ Всеки би трябвало да вземе своето решение “, сподели тя пред кореспонденти след успеха на Тръмп. След това тя цитира стих от Стария з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР