Губернаторът на американския щат Флорида Рик Скот каза, че е

...
Губернаторът на американския щат Флорида Рик Скот каза, че е
Коментари Харесай

Ирма отслабна, но още е опасна

Губернаторът на американския щат Флорида Рик Скот сподели, че е прелетял над островите Флорида Кийс и е видял огромни опустошения от наводненията, породени там от урагана " Ирма ", съобщи Асошиейтед прес.
 
Почти всички каравани, употребявани като непрекъснати жилища, са преобърнати, има лодки, изхвърлени на брега от стихията, сподели губернаторът. По западното крайбрежие на Флорида обаче вредите не са толкоз огромни, колкото се е предполагало, сподели губернаторът.
Кой е отговорен за тези катаклизми?

 Ирма Флорида БГНЕС
Съветникът на президента на Съединени американски щати по въпросите на вътрешната сигурност Том Бозуърт съобщи, че жителите на Флорида Кийс няма да могат още няколко седмици да се завърнат там поради вредите, които са нанесени на мостовете, заяви Ройтерс.

" Ирма " отслабна до тропическа меланхолия, само че все пак все е рискова, предизвести Бозуърт и сподели, че Джаксънвил, Флорида, претърпява едни от най-тежките си наводнения за последните 100 години . Големи наводнения може да се чакат в Тенеси и Кентъки, накъдето се е насочила бурята, съобщи съветникът и предизвести милионите поданици на Флорида, които се изтеглиха, да не бързат да се връщат по домовете си , тъй като метеорологичните условия към момента са рискови , заяви АП.
Ураганът Ирма от близко (СНИМКИ)

 Ирма Флорида БГНЕС
Властите в щата Джорджия оповестиха за един смъртен случай, който се свързва с тропическата стихия.

10 септември: Ураганът Ирма взе жертви във Флорида

Компанията " Уолт Дисни " възнамерява скоро да отвори увеселителния си комплекс край Орландо, Централна Флорида, може би още във вторник, съобщи Ройтерс. Всички уреди имат ток, личният състав и животните са добре, заяви управлението на парка " Морски свят ". Всички паркове на " Дисни " в Орландо бяха затворени в неделя и понеделник, само че хотелите останаха отворени и имаха посетители по време на прекосяването на " Ирма ".
 Ирма Флорида БГНЕС
По тематиката Европейски Съюз отпуска 2 млн. евро за справяне с последствията от урагана „ Ирма “ Гвардейци се венчаха в разгара на урагана Ирма (ВИДЕО) Куба: оценяване на вредите от урагана Ирма (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР