Гуардиола: Невъзможно е да ръководя друг отбор в АнглияМениджърът на

...
Гуардиола: Невъзможно е да ръководя друг отбор в АнглияМениджърът на
Коментари Харесай

Гуардиола: Невъзможно е да ръководя друг отбор в Англия

Гуардиола: Невъзможно е да управлявам различен тим в Англия
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че няма по какъв начин да бъде отпред на различен отбор в Англия. Испанският експерт завоюва купата на Висшата лига с,,гражданите “ през миналия сезон по впечатляващ метод и ще продължи да забавлява почитателите на клуба със зрелищен футбол.

,,Статистиките са нещо прелестно, само че те не значат пристрастеност “, стартира той за BBC Radio 5 Live.,,Те не ти дават нищо. По-добре е след 10 години да помня този край, метода по който сме го изиграли. Титлите са значими, несъмнено, тъй като са ми помогнали да сменя работното си място на няколко пъти и да управлявам разнообразни огромни тимове. Но считам, че ние мениджърите, ние се радваме дружно с играчите си и сме в действителност задружни, все пак. Това е най-важното, да запазим топлата връзка между тях “, добави той.

,,Аз ще бъда почитател на Манчестър Сити до края на живота си. Няма да бъде допустимо да управлявам различен тим в Англия, тъй като се усещам обичан тук “. Гуардиола приказва и за близостта си с града, изключително след злополучния случай на концерт на музикалната изпълнителка Ариана Гранде, при който бомба избухна и умъртви 22 души. Жената на Гуардиола Кристина Сера и дъщерите им Валентина и Мария са участвали на злополучното събитие.

,,Когато стана терорстичният акт, аз бях вкъщи “, напомня си Пеп.,,Жена ми се обади по телефона, само че връзката прекъсна. Това, което тя съумя да ми съобщи, бе че нещо е станало и всички бягат – само че връзката прекъсна. Опитахме се да се свържем с нея, отидохме до арената и след 5-6 минути се чухме, като тя удостовери, че всичко е наред и те са отвън оборудването. В края, ние извадихме шанс, за разлика от доста други. Такъв е животът – на едни се усмихва, а на други лишава “, приключи метафизичен испанецът. Сити победи при гостуването си Шахтьор Донецк с 3:0, а в този момент му следва нова аудиенция, този път на,,Уембли “ против Тотнъм в понеделник вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР