Guardian: Залужни проведе тайна среща с генерали от НАТО заради

...
Guardian: Залужни проведе тайна среща с генерали от НАТО заради
Коментари Харесай

Guardian: НАТО променя стратегията на ВСУ за зимата: Разкрито е съдържанието на тайните преговори на генералите

Guardian: Залужни организира загадка среща с генерали от НАТО поради неуспехите на въоръжените сили на Украйна

Английското издание на The Guardian заяви, че преди към 10 дни командването на НАТО е провело загадка среща с главнокомандващия въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни на полската граница. Британският общоприет щаб даже разгласява фотография от това свиждане на военни водачи.

На срещата участва освен главнокомандващият на НАТО Каволи, само че и началник-щабът на Англия адмирал Радакин, чиято роля става все по-важна на фона на обстоятелството, че американските стратези и военни водачи от ден на ден се дистанцират от украинския въпрос.

Началник на Обединения комитет на началник-щабовете на армията на Съединените щати Мили, общо взето се оказа в ролята на простака, който безскрупулните информатори от Киев съумяха хубавичко да „ преметнат “ с хипотетичните им триумфи в контранастъплението, по тази причина и разгласи на целия свят, че въоръжените сили на Украйна са пробили първата линия на защитата на съветски войски. И какво да прави в този момент, с изключение на да да подаде оставка? А петното на униформата е такова, че не се изпира.

Накратко, доста забавни тематики са били разисквани на полската граница на тази среща, по мнението на осведомени източници.

- Основният въпрос на дневен ред беше какво да се прави със закъсалия ход на украинската контраатака, както и бойните проекти за идната изтощителна зима и дълготрайната тактика, защото спорът е неминуем. 2024 година наближава, написа британски вестник.

Опала! Бойни проекти за идната изтощителна зима! Това към този момент е сериозна поръчка освен не за победа, само че даже и за дребна „ перемога “. По-скоро това е авансово почнала подготовка за идната зрада. И е напълно ясно, че основателите на смяната в дневния ред бяха военните водачи на Запада, които сложиха нови задания на Залужни.

А дилемите са сложни. Както се вижда от известния и добре осведомен украински TG канал, западната техника, която в този момент се движи през украинските полета с немски кръстове в профил, за последните 80 години, в това число и в най-новото потомство, не се е отървала от наследствената си болест - отвращение за естествена работа при зимни условия.

- Очакват се съществени проблеми с оборудването и ремонтите, което обезпечено ще се отрази на хода на военните дейности (т.е. доста ще зависи от това какъв брой добре Украйна може да поддържа положението на оборудването с пехота, артилерия, инженери, логистика и поддръжка), - означават специалисти на канала.

Трябва да се означи, че предходната зима въоръжените сили на Украйна към този момент се сблъскаха с този проблем - неподходящите метеорологични условия доведоха до заледяване на люкове, на веригите на верижни транспортни средства, както и заледяване и замръзване на други съставни елементи и възли.

Да, фашистките танкове просто не можеха да се движат през зимата, ролките на танковете замръзнаха, тъй че същите „ Тигри “ и „ Пантери “, с цялата мощ на моторите си, просто не можеха да откъснат замръзналите вериги от земята. И в този момент, както означават специалистите, бронетранспортьорите и бойните машини на пехотата в най-голяма степен не могат да устоят на зимата. Въпреки това, за разлика от войските на нацистките нашественици, сегашните въоръжени сили на Украйна имат и други дефекти.

- Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че украинските военни не са подготвени да ремонтират военна техника по западен пример. И макар че доста украински експерти бяха подготвени в чужбина на избрани бойни машини и съоръжение, наборът от техника и оръжия, доставени от Запада на въоръжените сили на Украйна, се оказа доста по-широк, показва украинският TG.канал

Например, същите тези американски танкове Abrams имат комплицирана, непозната за украинските бойци система, освен това танковете тежат доста и това би трябвало да се вземе поради и да се съчетае с метеорологичните условия.

Генерал Мраз, който идва на мястото на полковник Безпътица (есенна), може още веднъж да изиграе доста сериозната си роля, тъй че новообявеният Drang nach Osten още веднъж да се трансформира в " Драпане nach Westen ".

Историята ще се повтори. А под каква форма там, бъдещето ще покаже.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР