GSC Game World представи ново видео към S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart

...
GSC Game World представи ново видео към S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart
Коментари Харесай

Излезе ново видео към S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

GSC Game World показа ново видео към S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, дълго чаканото продължение на емблематичните серии. Видеото, което е съвсем напълно синематика и основано благодарение на новия енджин на играта, който, както знаете ще е Unreal Engine 5, ни показва в основната роля Страйдър, някогашният член на „ Монолит “, прочут от S.T.A.L.K.E.R. 2: Call of Pripyat.

Всички детайли на игрите от предишните им издания ще са тук: мутантите, радиацията и неразрешената зона, сървайвъл и хорър детайлите, мистериозните Аномалии, сталкерите и бандитите.

Наскоро представител на украинското студио беше посетител на китайска медия, пред която разкри, че главната история в S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ще е с дълготрайност от към 40 часа. Тук обаче не се включват страничните задачи и действия. Вече знаем, че с изключение на, че главната история ще предложи няколко разнообразни финала според от изборите и дейностите ви по време на игра, то самите странични задачи също ще предложат няколко разнообразни изхода, като някои от тях ще засягат и основната история, въпреки че нямаме детайлности тъкмо по какъв метод ще се случва това. Що се отнася до времетраенето на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl към тези 40 часа ще се прибавят още десетки според от това дали ще се придържате строго към главните действия в играта или ще желаете да свършите всичко, което ще е налично за вас в играта. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl излиза при започване на 2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР