Груповата фаза в Купа Дейвис“ ни поднася серия от драматични

...
Груповата фаза в Купа Дейвис“ ни поднася серия от драматични
Коментари Харесай

Купа „Дейвис“, Андреев и Радукану: Коментирайте днешните мачове


Груповата фаза в Купа „ Дейвис “ ни сервира серия от трагични конфликти, като повече от тях се вземат решение в мачовете на двойки. Предстои да разберем дали наклонността ще продължи и през днешния ден.

Франция излиза против Австралия, като „ петлите “ ще се надяват на изненада против любимците в групата, в случай че желаят да запазят действителни шансове за продължение напред. Хърватия и Швеция също се борят за скъпи точки в Група „ А “, а Сърбия и Съединени американски щати ще опитат да избегнат изненади против надлежно Южна Корея и Казахстан.

В 12:00 на Адриан Андреев му следва тежък мач – против международния №95 Юго Грение във втория кръг на Чалънджъра в Рен.

Това не е единственият българин, който ще играе през днешния ден. Ани Вангелова продължава присъединяване си на ITF конкуренцията с награден фонд 15 хиляди $ в Казабланка, а към момента е мощно и домакинското присъединяване на конкуренцията от същата категория във Варна – Лиа Каратанчева, Денислава Глушкова, Юлия Стаматова, Габриела Михайлова, Йоана Радулова, Елизара Янева и Дария Шаламанова влизат в деяние.

Пълната стратегия за шампионата в Ченай вижте ТУК

На равнище WTA не престават шампионатите в Ченай и Портороз. В първия ще забележим на корта Магда Линет и Татяна Мария, до момента в който във втория погледите ни са ориентирани към мача на Ема Радукану с Ана-Лена Фридсам.

Пълната стратегия за шампионата в Портороз вижте ТУК
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР