Груповата фаза на официално приключи, макар и с непредвидено закъснение

...
Груповата фаза на официално приключи, макар и с непредвидено закъснение
Коментари Харесай

Блян или бич? CR7 - Меси и всички потенциални мощни сблъсъци за 1/8-финалите

Груповата фаза на публично завърши, въпреки и с непредвидено забавяне след отсрочения от сряда за четвъртък дуел сред Аталанта и Виляреал. Именно " жълтата подводница " надви над " богинята " и си резервира място в идната фаза.
Жребият за осминафиналите ще се тегли в понеделник, а към този момент е ясно, че можем да станем очевидци на някои гладиаторски и епични борби още на тази ранна елиминационна фаза. Разбира се, едни неутрални последователи биха приели това за трудноосъществима фантазия, а други - за камшик, защото по този начин ще отпаднат рано-рано някои от любимците.
Не би трябвало да забравяме, че още на осминафиналите футболният ентусиаст може да стане очевидец на епизод следващ от епичното съревнование сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси, защото Манчестър Юнайтед завоюва своята група, а ПСЖ остана втори.
Ето кои са някои от най-мощните конфликти, които евентуално могат да се заформят (разбира се, не всички едновременно), започвайки по ред на групите, като се има поради правилото, че не могат да играят един против различен отбори, които са били в една група или са от една страна:
Манчестър Сити - Атлетико (Мадрид)
Манчестър Сити - Интер
ПСЖ - Ливърпул

ПСЖ - Реал Мадрид
ПСЖ - Байерн Мюнхен
ПСЖ - Манчестър Юнайтед

ПСЖ - Ювентус
Ливърпул - Интер
Атлетико (Мадрид) - Байерн Мюнхен
Атлетико (Мадрид) - Манчестър Юнайтед
Атлетико (Мадрид) - Ювентус

Реал Мадрид - Челси
Интер - Байерн Мюнхен
Интер - Манчестър Юнайтед
Байерн Мюнхен - Челси
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР