Групировката Хути твърди, че е ударила британски товарен кораб, за

...
Групировката Хути твърди, че е ударила британски товарен кораб, за
Коментари Харесай

Хусите твърдят, че са ударили британски кораб, свалили са американски дрон над Йемен

Групировката Хути твърди, че е блъснала английски товарен транспортен съд, за който се счита, че е доста развален, и е свалила американски дрон над нейна територия, до момента в който йеменската група продължава да ориентирани към кораби в Червено море, изискващи завършек на войната на Израел против Газа.

Твърденията на Хусите за офанзиви идват, откакто Съединените щати направиха пет удара в Йемен късно в събота вечерта като част от военната акция на Вашингтон, откакто хусите се насочиха към кораби, свързани с Израел, прекъснаха международната търговия, преминаваща през Червено море. Хусите в този момент разшириха офанзивите си, с цел да включат кораби на Съединени американски щати и Обединеното кралство, откакто двете страни нанесоха удари против разкъсваната от война арабска нация.

Товарният транспортен съд Rubymar претърпя „ пагубни вреди и спря изцяло “, откакто беше нападнат във военна интервенция, сподели военният представител на хутите Яхя Сари в телевизионно послание в понеделник.

„ В резултат на обширните вреди, които корабът пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР