Групата Škoda Transportation представи нов автобус, който става част от

...
Групата Škoda Transportation представи нов автобус, който става част от
Коментари Харесай

Škoda Transportation представи новия дизелов автобус Škoda D‘CITY

Групата Škoda Transportation показа нов рейс, който става част от градското предложение на компанията. Деветметровият рейс Škoda D’CITY, както подсказва буквата D в името му, се задвижва от дизелов мотор. Това е най-малкият рейс с такова задвижване, който чешкият производител предлага. Škoda Transportation, част от групата PPF, е водещ европейски производител на железопътни и колесни транспортни средства за публичен превоз.  

„ Новият ни градски рейс Škoda D’CITY разполага с цялото належащо съоръжение за сигурност и комфорт в съответствие  с най-съвременните стандарти. Той е оптималното решение за градско и междуградско пътешестване. Пътниците сигурно ще оценят просторния интериор, комфортното разположение и улесненото качване и слизане. Превозното средство има функционалност kneeling – наклоняване на рейса на всяка спирка, а за хората с понижена пъргавина обезпечава накланяща се рампа “, сподели Мартин Шлосер, търговски управител за колесни транспортни средства в Škoda Electric.   



Автобусът Škoda D’CITY развива оптималната скорост от 100 км/ч и е оборудван с мотор Cummins ISBE с мощ 182 kW. Отговаря  на най-високия стандарт Euro 6 и има автоматизирана скоростна кутия Allison. Размерът му е най-благоприятен за градски терен, защото е с височина малко над три метра (3132 мм), широчина 2400 мм и дължина 9536 мм. Превозното средство е с необятен интериор, като клиентите при поръчка сами могат да дефинират броя на местата - от 30 до 36 според от потребностите си, както и да дефинират конфигурацията на вратите и оборудването. Автобусът разполага с климатик, камера за заден ход и без значение отопление с мощ от 32 kW.  



„ Тази година доста разширихме обсега на нашите оферти с дизелови рейсове. По този метод отговорихме на интереса на клиентите към дизеловите рейсове, които са стопански преференциални и са удобно решение за пътешестване. Сега предлагаме цялостно портфолио от колесни транспортни средства за градски, крайградски, междуградски и туристически превоз. Линията ни включва необятна гама транспортни средства - от тролейбуси (класически и частични), през електрически рейсове до икономични рейсове с дизелово задвижване. Освен това осигуряваме на клиентите всички услуги за следпродажбено обслужване “, добавя Мартин Шлосер.

С разширението на портфолиото, в допълнение към показания през днешния ден градски рейс D’CITY, компанията предлага най-вече междуградския рейс D’INTERCITY и туристическия рейс D’COACH. За последния компанията към този момент е спечелила два търга за общо шест рейса за Министерството на защитата на Чехия, които ще бъдат доставени до края на годината. През февруари групата подписа първия контракт за поръчка на 14 електрически рейса лично произвеждане за транспортните компании на чешката столицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР