Групата Second to None e рок банда от 4 момичета.

...
Групата Second to None e рок банда от 4 момичета.
Коментари Харесай

Явлението Second to None – нежни мацки и здрави жици

Групата Second to None e рок тайфа от 4 девойки. Още с премиерата на дебютният им видео клип към песента All alone притеглят голям интерес към творчеството си и попадат в полезрението на интернационалните музикални скаути, а новината за премиерата на дебютният им видеоклип изненадващо е отразена даже във френското издание rokmetalmag.fr

Музикалният жанр на групировката е хард рок, мелоди-чен пънк и хеви метъл. Към момента в репертоара им са включени песни на Led Zeppelin, Black Sabath, AC/DC, Iron Maiden, Guns `n Roses, Radiohead, Green Day, Metallica и други Изпълняват също по този начин и авторски песни, за които приготвят аудио и видео записи.

Second to None са:   ТЕДИ(18)–бас китара; ЛОРА(18)–соло китара; ВЯРА(18)–барабани; МОНИ(16)–вокал

Групата е основана при започване на 2019 година в гр. Варна, като естествено продължение на музикалните уроци на Лори и Теди в RockSchool Варна. Стартът е даден дружно с Вяра, а по-късно се причислява Мони.



Още с появяването си на сцена девойките харесват на публиката и участията им се трансформират зареждащо рок шоу, от което публиката е очарована. Получават предложения и осъществят сполучливи участия по време на учебни концерти, фестивали и мотосъбори. Свирят и в редица върненски клубове.

Изявявали са се на:

- рок и бирен фест Let it Beer – Аспарухово, Варна
- мотосъбора Varna Bike Week 2020 – Камчия (в церемония вечерта, като група изненада)
- честванията на Съединението в гр. Добрич, като съпорт на група Епизодфестивала Spirit of Rock SUMMER NIGHTS Vol.8, 2020
- Младежки фестивал „ Рок до края на света ”, Враца
- фестивала End of Silence, 2021
- концерт July Morning 2021, Камен бряг, Каварна
- 3-ти мото-събор на МС„ Дунавски братя ”, Русе
- постоянно гостуват в Spirit of Rock, Хале3 и club Smile във Варна

На 8 април 2021 година девойките публично влизат в Студио 2, за данаправят първите си професионални записи. С две от авторските си песни All alone и Folow you вземат участие в два национални музикални състезанието – Music Eleveator на koncerti. bg (в конкуренция с 30 други групи) и Музикален акселератор на Rockschool София и Urban House Studio (в конкуренция с над 80 кандидати), където незабавно печелят сърцата на журитата и поредност от влиятелни награди в двете надпревари.

Следват изявленията по Българска национална телевизия за предаването 100% БУДНИ и по БНР , стратегия Христо Ботев за предаването „ Аларма ”.
Групата работи интензивно по нови авторски песни, за които възнамерява да осъществя записи и видеопродукции, като по този начин приготвя и матeриал за първия си албум.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР