Групата Обединени патриоти внесе предложение в Столичния общински съвет (СОС)

...
Групата Обединени патриоти внесе предложение в Столичния общински съвет (СОС)
Коментари Харесай

Предложение: Билетът за прекачване в София да важи не 30, а 45 минути

Групата " Обединени патриоти " внесе предложение в Столичния общински съвет (СОС) билетът за време от 30 минути да стане за 45 минути. Това съобщи Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация, който е ръководител на комисията по превоз на СОС, представен от " Столица.бг ". Контрера беше съвносител на отчета през юли 2022 година, с който билетът за време стана 30 минути. Тогава " Демократична България " настояваше този билет да е 40 минути, само че болшинството от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация не възприе концепцията.

Гражданите изричат неодобрение, че липсва съгласуваност и координиране на обособените линии в градския превоз, което на процедура обезсмисля билета за прехвърляне със период 30 минути, е претекстът на " патриотите " за предлаганата смяна. Те са следващата политическа група в СОС, която внася отчет и за връщане на месечната карта за една линия. Преди тях това направиха ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Новото е, че се желае и санкцията за пасажер без билет да стане 50 лв., в този момент тя е 40 лв..
Предстои всички корекции на настоящата от 1 януари нова система за продажба на билети и карти да се разиска в СОС доникъде на март, по думите на ръководителя на съвета Георги Георгиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР