Групата ни ще отиде в парламента, защото има какво да

...
Групата ни ще отиде в парламента, защото има какво да
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Целта на случилото се е хората да ги е страх и да не питат много

" Групата ни ще отиде в Народното събрание, тъй като има какво да свърши там, само че техен дълг е да бъдат освен в Народното събрание, само че и на площада. Целта на това, което стана е хората да се опасяват и да не питат доста ", това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред постройката на ГДНП, където членове и симпатизанти на партията са се събрали в поддръжка на арестувания някогашен министър председател Бойко Борисов.

" Искаме да покажем, че не ни е боязън. Това е огромната ни цел. Това е огромната ни задача за през днешния ден ", добави той, тъй като в случай че покажем уплах и безволие, това което се случи сега ще продължи. Скоро може и на вас да ви се скарат, с цел да не задавате въпроси ", добави Дончев.

" Това е драматургия. Нарочно се търси връзка сред отговорностите, ресора на госпожа Кьовеши и този скърпен сюжети. Видно е, че сред нейния сектор и това, което се случва няма нищо общо ", сподели още той.

Дончев съобщи, че не чака да бъде повдигнато обвиняване на някогашния министър председател.

" За страдание или за положително това, което се случва е зле проведено. То е безусловно скалъпено. Проблемите на едно ръководство не се вземат решение по този метод. Начинът не е като арестуваш водача на опозицията ", безапелационен беше Томислав Дончев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР