Групата на Renault в България започва да продава и употребявани

...
Групата на Renault в България започва да продава и употребявани
Коментари Харесай

Renault ще продава употребявани коли със сертификат и гаранция


Групата на Renault в България стартира да продава и използвани коли. Не става въпрос обаче за коли от вида на тези по автокъщите, а за сертифицирани, с потвърден генезис, пробег, техническо положение и качество. За което всяка от тях ще има съответния документ. Освен това всяка такава кола ще се продава с 6-месечна гаранция, а при избрани условия клиентите ще могат да си договорят и по-дълга.

Това става откакто формалното посланичество на марката у нас даде старт на програмата за сертифицирани използвани коли Renault Selection. Целта й е да сътвори бизнес модел, по който да се прави активността с използвани коли, според корпоративните условия на Renault. Под слогана " Сертифицирано минало, Гарантирано бъдеще ", Renault Selection дава обещание документ за качество и генезис, гаранция най-малко 6 месеца и безвъзмездна пътна помощ 24/7.

Автомобилите, които попадат в обсега на програмата, са тези, които имат по едно и също време по-малко от 7 години от дата на първа регистрация и са под 150 000 км. Renault Selection оферират и спомагателна гаранция при избрани условия, СБА карта с годност по отношение на гаранцията и протокол по 100 контролни точки.

 2008832 Първият обект Renault Selection Store се намира в новооткрития продажбено-сервизен комплекс на Омникар Ауто – втори в границите на София и четвърти в страната. " Омникар Ауто " ООД е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia от 2007 година Компанията развива активността си в София, Пловдив и Бургас.

Новото дилърство, което по едно и също време ще продава нови, селектирани използвани коли и сервиз, е с обща повърхност от 22 600 кв.м. Тя е разграничена на комерсиална, сервизна, офис, склад, както и паркинг с 420 места. Размерът на инвестицията е 6,5 млн. лева и дава опция за работа на 40 души. Сервизните услуги включват механични, бояджийски, тенекеджийски и автокозметични услуги.

Клиентите и феновете на марките Renault и Dacia ще могат да посетят новия обект по време на " Дни на отворените порти " от 1 до 3 декември. Те ще имат опцията да тестват цялостната продуктова гама на Renault и Dacia. Всеки клиент, направил тестово шофиране, ще получи опцията за особено предложение, комбиниращо изкупуване на неговия сегашен автомобил и оферта за нов (след изработен оглед и динамичен тест).

Новата локация се намират в София на ул. Околовръстен път №935.

 2008831
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР