Групата на общинските съветници от - внася доклад за изключването

...
Групата на общинските съветници от - внася доклад за изключването
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност

Групата на общинските съветници от - внася отчет за изключването от Постоянната комисия по превоз и пътна сигурност към СОС на избягалия от местопрестъпление и карал пил Благовест Георгиев от групата на ППДБСС. Призоваваме и общинските съветници от другите политически групи да се включат като съвносители на отчета. На негово място да бъде определен нов член, защото считаме, че държанието на Георгиев е в прорез с задачите и насочеността на комисията и би могло да урони доверието на жителите към нейната активност.

Това написа в своя Facebook профил ръководителят на групата на - в Столичен общински съвет. Ето какво още показа той: 

„ Оглушително безмълвие от страна на общинските съветници на „ смяната “ и „ спасителите “ на София по тематиката с избягалия Благовест Георгиев, който отхвърли да даде проба за алкохол и опиати след породена от него злополука. Освен медийни акции, апели за оставки и обети за морал и полезности – би трябвало да има и дейности, сътрудници ръководещи. Иначе сме в обстановката „ Не ме гледай какво върша, слушай ме какво приказвам. 

Темата с сигурността по улиците е извънредно сензитивна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е случай, а умишлено решение. До този миг от името на Благовест Георгиев не сме чули даже опрощение към обществото. Ясно е, че групата на ППДБСС е разколебана и е приела за по-лесно да потули случая, което е еднакво на отбрана на извършителя. “ 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР