Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството и премиера Бойко Борисов.

...
Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството и премиера Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Фрог нюз кани г-н Манфред Вебер да види другата България. На наши разноски

Групата на ЕНП изцяло поддържа държавното управление и премиера Бойко Борисов. Това в резюме е позицията, изразена от ръководителя на групата на Европейската национална партия в Екологичен потенциал Манфред Вебер. От ГЕРБ и държавното управление в София гърмят шампанско – натриха носовете на протестиращи и опозиционни обединения, които повече от три месеца желаят оставката на Борисов, Гешев и цялото ръководство.
За корупцията във властта и мафиотизирането на ръководството приказваха леви, зелени и някои други. Болшинство обаче има ЕНП и евродепутатите от ГЕРБ, даже да са наясно, че приказват глупости за някакви несъществуващи достижения на кабинета „ Борисов 3 “, са спокойни - имат поддръжката на „ огромния брат “. По традиция „ огромният брат “ си гледа интереса и чака дребния брат – България – да слушка и понякога да му дава стотинките си, с цел да завоюва благоразположението му. Стотинките в нашия случай са едни милиони, които вместо за пенсии и заплати на българите, поемат към посочени от „ огромния брат “ банкови сметки. Не на негово име, несъмнено, тъй като евробосовете не са корумпирани по хипотеза...

Какво тъкмо значи това?

Най-лошият резултат е демотивация на гражданското общество в България и подозрение за цивилизационните полезности, които трябваше да ни оказват помощ да изградим демократична страна.

Ще напомня някои епизоди от историята ни. Деветашката пещера е разказана за първи път през 1877 година от британския странник Джон Бейкър. Благодарение на това доста хора по света научават за първи път за България. Бейкър разказва и какво е видял по нашите земи, тъй че и тежестта на българите оказва се по някакъв метод.

През 2011 година в Деветашката пещера се снимат подиуми от холивудската продукция „ Непобедимите 2 “. Участват звезди като Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод ван Дам и други Снимачният екип построява мост над река Осъм, който е улеснява в огромна степен достъпа до неповторимата пещера. Светът още веднъж научи за България.

През същата година, когато Бейкър открива естествената забележителност съветските войски водят люти сражения с турската войска при Плевен. На 10 декември градът пада, а ходът на Освободителната война се обръща в интерес на Русия. Светът още веднъж чува за България и даже хладните британци кръщават две лондонски улици „ Плевен “ в чест на Плевенската епопея…

Общото сред тези истории са чужденците, които са създали положително за нас и страната ни, въпреки мащабите на случките да са несъпоставими. „ Чужденци “...

2020 година Председателят на ЕНП Манфред Вебер е нещо като тогавашния представител на Съветския съюз в Съвета за икономическа взаимопомощ (СИВ) и Варшавския контракт. Нещо като генералния секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз Леонид Брежнев. На Брежнев му е било задоволително Тодор Живков и Българска комунистическа партия да са правилни и послушни на Москва. Вернер желае същото от Борисов и ГЕРБ - и го получава.

Урсула фон дер Лайен, Давид Сасоли, Доналд Туск и прочие от компанията " огромния брат " гледат към България от брюкселския Олимп. Оттам виждат кубетата на „ Св. Ал. Невски “, резиденция „ Бояна “, нещо като автомагистрали. Останалото им го споделя Бойко Борисов – посредством преводач. Зад гърба им се хвали, че им го е „ набутал с 200 “, само че те преглъщат тази " артистична изява ", тъй като двойкаджията им е необходим, както е необходим слабия възпитаник за учебното заведение, което чака финансиране за избраната численост.

Другият „ огромен брат “ също получава своето от " дребния пакостник " Борисов (аналогичен случай с панамския деспот Мануел Нориега). Засега под формата на милиарди, платени на " зелено " за самолети в бъдеще време, само че може би има и други неща, за които не знаем. За необятната аудитория се прожектира филмов откъс за предстоящ филм за следствия по законите РИКО и " Магнитски ", който по този начин и не е приключен...

Нещо сходно се получава с Москва, Берлин, Анкара… Борисов се хвали, че е в прелестни връзки с тях, само че като страна освен нямаме забележими изгоди от това, само че даже инкасираме загуби за милиарди. АЕЦ - Белене, Турски поток, Южен поток са единствено част от доказателствата за това.

Какво да вършим? Накъде да вървим?

Няма по какъв начин да наваксаме времето от подписването на Великата харта на свободите, известна като Магна харта през 1215 година, с която се подсигуряват и пазят правата и ползите на аристокрацията и жителите от дейностите на кралската власт в Англия. По това време в България цар Калоян бива погубен, а Борил се дами за брачната половинка му, с цел да узакони качването си на трона.

Можем обаче да се поучим от насъбрания опит на демократичните, стопански, обществено и правно подредени страни. Да ги използван в нашите характерни условия и да платим цената, тъй като няма нищо гратис. Трябва да го създадем сами, а не да чакаме британски пътешественици и освободители край Плевен. Протестите са първите крачки в тази посока. И популярност Богу. За три месеца те демонстрираха, че жителите са отвратени от безобразията, простащината, аморалността и цинизма на ръководещите – които й да са те. Протестите принудиха Централния комитет в Брюксел да виждат, че тук нещо се случва. В един миг митингите ще принудят Европейски Съюз да смъкна Борисов, както Москва смъкна Живков.

Пак митингите направиха по този начин, българите да се замислят за неразбираемата безконтролност за основния прокурор. Видяха и какво значи той да е подвластен от съмнителни кръгове, а не от закона.

Борисов и ГЕРБ са уплашени и няма да имат към този момент момент покой. Ще би трябвало да дават отговор обществено за чекмеджето с милионите евро и златните кюлчета вътре с пищова до тях. За корупцията, кражбите и пазаруването на " национална обич " посредством разпределяне на пари от джипката.

Протестите белязаха и началото на края на деградацията, което е голямо достижение в една анестизирана страна. Може този развой да продължи по-дълго, в сравнение с ни се желае, само че до момента в който се научим да излизаме всички на площадите, ще е по този начин.

Може да ви звучи пресилено, само че сегашните митинги са първите, които компенсират неслучилите се у нас „ маджарски събития “ от 1956 година, Пражката пролет от 1968-ма и полските събития от 80-те години, тръгнали от „ Солидарност “. Смяна на режима и промяна на модела. Това е единственият път, който води към народна власт, а не към подправена „ перестройка “, проповядвана през днешния ден от първия перестройчик Борисов, ГЕРБ и компания. Да не се навеждаме да отмине бурята, както съветваше бай Тошо. Вече сме в окото на бурята и това е нашият късмет. Историята демонстрира, че всяка самозабравила се власт постоянно е ужасно сюрпризирана, когато пристигна краят й. Гледката обаче е ужасно вълнуваща и красива! И заслужава всички старания.

Оставка!

Огнян Стефанов

П.П. Фрог нюз кани господин Манфред Вебер на наши разходи, да му покажем другата България на Бойко Борисов и ГЕРБ. Ще пътуваме с 12-годишен Фалксваген по издигнатите и непостроените пътища от ръководството, ще му покажем села и градове, гори, Бетономорието, сараите, хотел " Берлин ", язовирите и ще го срещнем с хора, които са изгубили бизнеса си по един особе метод. Ще го срещнем и с особеностите на българските свободни медии, както и с някои исторически " достижения " в региона на полицейските служби и правораздаването. Ще има и шопска салата с противозаконна домашна грозданка...Разбира се ще минем и по " пътя на Пеевски ", с цел да усети господин Вебер по какъв начин са наляти основите на мафията във влатта. Ще е вълнуващо. Пътешествието ще е за наша сметка. И няма да има защита от НСО или Делта гард.


Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР